Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: Στα σχοινιά και πάλι ο Παναγιωτόπουλος

Στο κόκκινο βρίσκεται κυριολεκτικά ο ενημερωτικός τομέας του Open. Μετά τις περίπου 40 αποχωρήσεις και απολύσεις στελεχών το τελευταίο διάστημα, τις πληροφορίες για τις κάκιστες σχέσεις της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκης Λυμπεράκη, με τον διευθυντή του τμήματος, Χρήστο Παναγιωτόπουλο  και το γενικότερο κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί, ήρθε η δημόσια καταγγελία απολυμένης δημοσιογράφου από
τον σταθμό για τη συμπεριφορά του ιδίου απέναντί της σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και για τις συνθήκες της
απομάκρυνσής της.

Ο λόγος για την Μπέσυ Αντωνάκη, η οποία σε ανάρτησή της στα social media σημείωνε μεταξύ άλλων: «Στις 2 Οκτωβρίου, μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου από το δελτίο ειδήσεων του Open και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. Η αιτιολογία του νέου διευθυντή, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ήταν ότι “δεν του έκανα”. Αλλωστε η στρατιά δημοσιογράφων που βρέθηκε εκτός καναλιού επί κυριαρχίας του ήταν “άχρηστη”, σύμφωνα με τον ίδιο. “Καλό θα
ήταν να ασχοληθείς με τα δύο σου παιδιά” ήταν το σεξιστικό του σχόλιο όταν με κάλεσε να συζητήσουμε για το, μετά το νόμιμο και βάσει ΕΣΗΕΑ, ωράριο μάνας.

 

Μετά από λίγες μέρες και ούσα λεχώνα η Μαρία Σπυράκη ήρθε στη δουλειά, μου είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έκανα λάθος που τόλμησα να εξαντλήσω τη νόμιμη οδό του ωραρίου της εργαζόμενης μητέρας, και αφού έβγαλα όλο το καλοκαίρι μπαίνοντας για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σε λεωφορεία, λαϊκές αγορές και δημόσιους χώρους με συνωστισμό. Για το ευχαριστώ με κάλεσε στο γραφείο του, για να μου πει ότι δεν του κάνω».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δικαιολογία για την απόλυσή της, η οποία αποδόθηκε σε πλάνο περικοπών, η ίδια επεσήμανε ότι έπαιρνε 800 ευρώ καθαρά και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για σχετική εντολή της διοίκησης. Για λογαριασμό του Χρ. Παναγιωτόπουλου ανέλαβε να απαντήσει ο διευθυντής σύνταξης ειδήσεων, Β. Βλαχογιάννης, ο οποίος, αφού υπενθύμισε την πολυετή του γνωριμία με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, έκανε λόγο για πικρία και φόρτιση της δημοσιογράφου, η οποία υποστήριξε ότι δεν δέχθηκε την πρόταση που της έγινε είτε να στελεχώσει το τμήμα εξωτερικού δελτίου είτε να μετακομίσει στην εταιρεία παραγωγής που συστεγάζεται στην Παιανία.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου