Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Alpha: «Πονοκέφαλος» και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Oι αλλαγές στη ζώνη προβολής (ξεκινά στις 13.00) αλλά και στη θεματολογία (πιο gossip και lifestyle) ελάχιστα ωφέλησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι ο δεύτερος μεγάλος «πονοκέφαλος» του Alpha τη φετινή σεζόν, μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που φυσικά «κόπηκε» και θα αντικατασταθεί πολύ σύντομα από τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.Πληροφορίες της «ON time» αναφέρουν πως χθες στο κανάλι υπήρξε «κόκκινος συναγερμός» από τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που ήταν 6,6% στο σύνολο του κοινού και ακόμη χαμηλότερα, 5,8%, στο δυναμικό κοινό 18-54, το οποίο ενδιαφέρει πρωτίστως τα κανάλια. Φωνές εντός Alpha, που λένε πως το «Pop Up» πρέπει να «κοπεί», δεν μπορούν να εισακουστούν, καθώς καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν πως χάρη στη μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φρόντισε να βάλει όρο στο συμβόλαιό της πως η εκπομπή της δεν μπορεί να «κοπεί» μέχρι το τέλος της σεζόν ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

 

Τα σχόλια για το «GNTM» Την ίδια στιγμή, στο αδελφό κανάλι, το Star, υπάρχει έντονη ενόχληση από τα λεγόμενα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το «GNTM» σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για το ριάλιτι, που οδεύει προς τον τελικό του, έχοντας χάσει μέχρι στιγμής τη μάχη της πρωτιάς -έστω και οριακά- από τις «Άγριες Μέλισσες». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της έκανε μια αιχμηρή κριτική για τη Μαζαρί Ζενεβιέβ και ακολούθησε χθες μια εξίσου έντονη για τον Γιώργο Καράβα. «Επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορωνοϊό και δεν μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλοςτης και είναι κρίμα», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Πολύ συγκεκριμένη ήταν χθες και για τον Γιώργο Καράβα. «Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ, αποφάσισε αντικειμενικά – που εγώ το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά, εννοείται. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, για εμάς τους υπόλοιπους είναι υποκειμενική, αλλά η δική του είναι αντικειμενική. Και είναι από πίσω σου, δίπλα σου με το τάμπλετ, λες και είστε φίλοι και λέτε αυτό έτσι κι έτσι και μετά την άλλη μέρα του λες εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι… Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους, όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά το σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Το σεβασμό τον κερδίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

«Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ έδινε συμβουλές, αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε “όχι ρε φίλε, δεν μου αρέσει εμένα αυτό και γιατί διαλέγεις αυτό”. Δεν είναι σωστό να έχει αυτό το δικαίωμα. Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος. Και καλά κάνεις για να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια, γιατί είναι άσχημο να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει έρθει εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς; Προφανώς είναι εκεί επειδή ξέρει», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες της «On time», εάν μέσα στον επόμενο μήνα δεν ανέβουν σε διψήφιο νούμερο τα ποσοστά τηλεθέασης, τότε θα δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις…

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου