Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Ρόλο στην επικοινωνία του Open θα έχει (πλέον) ο επικοινωνιολόγος Άρης Μηλιώνης

 

-Υψηλές επιδόσεις στα social media για το timeline.gr που μετρά έναν μήνα ζωής

 

-Χαµογέλασε το χειλάκι τους στην ΕΡΤ µε την Εκπαιδευτική Τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ2 έκανε ρεκόρ τηλεθέασης τις προηγούµενες ηµέρες, που έφτασε στα παιδιά 4-14 έως και το 51%.

 

-Τον Μάρτιο επιστρέφει το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» με τη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρχει καινούρια ομάδα παικτών αλλά ένα all star παλαιότερων

 

-Η προερχόµενη από το CBS σειρά «Code Black» κάνει πρεµιέρα στη χώρα µας, την Τρίτη 1η ∆εκεµβρίου, στις 00.45, στο Open.

 

-Στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη, της Barking Well Media, πέρασε το περιοδικό «ΟΚ», αφού στις αρχές της εβδομάδας οδηγήθηκαν σε αίσιο τέλος οι συζητήσεις που είχε ο πρώτος με τον διευθύνοντα σύμβουλο των εταιρειών της «Δάφνη Επικοινωνίες», Φάνη Ταμπάκη. Οπως έχουμε γράψει και κατά το παρελθόν, ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τα έντυπα. Μάλιστα, ως καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 31η Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του κ. Κυριακού Φάνης Ταμπάκης αναζητεί ενδιαφερομένους για τους τίτλους που εκδίδονται από τη «Δάφνη».

 

-H NOVA  προσφέρει 2 μήνες δώρο το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες τηλεόρασης, ίντερνετ,τηλεφωνίας ή και σε οποιονδήποτε συνδυασμό σε νέους συνδρομητές.

 

-Νέα δεδομένα δημιουργεί στο τηλεοπτικό σκηνικό η διάταξη που φέρει την υπογραφή του Στέλιου Πέτσα για τον αριθμό των 400 εργαζομένων στα κανάλια. Πλέον, στα άτομα που οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να διαθέτουν ως προσωπικό προστίθεται ο αριθμός των εργαζομένων των συνδεδεμένων εταιρειών των ομίλων τηλεοπτικών σταθμών και των τηλεοπτικών παραγωγών που εκτελούνται για λογαριασμό τους.

 

-Για το Μακεδονία TV προορίζεται το ριάλιτι «Φάρμα», που έχει εξασφαλίσει ο Ομιλος ΑΝΤ1, σε μια προσπάθεια να
δοθεί νέα δυναμική στο συγκεκριμένο σταθμό, μια επιθυμία που έχει εκδηλωθεί εδώ και καιρό στο Μαρούσι. Ωστόσο, για πρώτη φορά υπάρχουν συντονισμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, με τη «Φάρμα» να
συνιστά το πρώτο βήμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου