Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Big Brother: Δείτε την Άννα – Μαρία υποψήφια δημοτική σύμβουλο (Εικόνες)

H εκρηκτική της προσωπικότητα και το κρητικό της ταπεραμέντο, έχουν καταστήσει την Άννα- Μαρία Ψυχαράκη στην πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother.

Η παρουσία της 37χρονης δικηγόρου από την Κρήτη μέσα στο σπίτι έχει απασχολήσει τους τηλεθεατές του ριάλιτι, ενώ η ίδια φαίνεται να έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική η οποία την καθιστά μέχρι στιγμής νικήτρια σε κάθε ψηφοφορία.

Ωστόσο η εμπειρία του Big Brother δεν αποτελεί την πρώτη επαφή της Άννας Μαρίας με τις κάλπες. Όπως δήλωσε η ίδια στη γραμμή ζωής της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, η 37χρονη δικηγόρος διεκδίκησε την ψήφο των συμπολιτών της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Ηρακλείου.

«Το 2014 ήταν Μάιος, ήταν οι δημοτικές εκλογές και πήρα απόφαση να ασχοληθώ και να κατέβω υποψήφια. Ήμουν η τελευταία από τους υποψηφίους. Δεν βγήκα βεβαίως αλλά όλο το Ηράκλειο θεώρησε ότι είχα βγει», δήλωσε η παίκτρια του Big Brother.

Πράγματι, η Κρητικιά δικηγόρος κατήλθε στη μάχη του σταυρού με τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού «Δύναμη Πολιτών». Ωστόσο αυτή η μάχη έληξε άδοξα για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο, αποσπώντας 347 σταυρούς.

Η ίδια βέβαια δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τα κοινά, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε υποψήφια σε κάποιο συνδυασμό το 2023.

Δείτε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών»:

 

 

πηγή:e-ota.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου