Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη;

Συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών φημολογείται ότι υπέγραψαν πριν από μία εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Αν και από καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνεται η σχετική πληροφορία, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, κυρίως όμως το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώνουν, και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, την ύπαρξη συμφωνίας.

 

Το deal «ψηνόταν» από τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, να έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με την επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του καναλιού.

 

Αρχικώς υπήρχε η σκέψη η Ελένη Μενεγάκη να ξεκινήσει από τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο η ίδια, εκτός του ότι δεν είχε αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση Κυριακού, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επι-στρέψει τόσο σύντομα στα τηλεοπτικά πλατό.

 

Κάπως έτσι, «πάγωσαν» για ένα διάστημα (λόγω καλοκαιριού) οι διαπραγματεύσεις, με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1 να επιστρέφει, όπως αποδείχθηκε, δριμύτε-ρη πριν από έναν μήνα. Αυτήν τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε το «ναι» και, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ήδη ξεκίνησαν τα διαδικαστικά της οριστικοποίησης της συμφωνίας. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο τη θέλει να αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια, όταν είχε αποχαιρετήσει τον ΑΝΤ1 για να πάει στον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, δεν είχε κρύψει την αδυναμία της στο κανάλι του Αμαρουσίου: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ στην τηλεόραση. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε στην τηλεόραση και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, αυτούς που ξέρετε, που φαίνονται, και αυτούς που δεν ξέρετε, γιατί δεν φαίνονται. Είναι το ίδιο αστεράκια και οι μπροστά και οι άλλοι που δεν φαίνονται. Την αγάπη μου σε όλο τον κόσμο!».

 

 

Και λίγο πριν «κλείσει» η τελευταία εκπομπή της στον «αέρα» του ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη είχε καταλήξει: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ANT1, που για δέκα χρόνια με φιλοξένησε, με αγκάλιασε, με βοήθησε, με προώθησε, ό,τι θέλετε πείτε, μέσα είναι όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία!».mene

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου