Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Σύντομα θα τον δούμε στη σειρά «Σχεδόν ενήλικες», της Μυρτώς Κοντοβά, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ξεφυλλίζει μαζί μας το άλμπουμ της ζωής του.

 

O Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1981 στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Τα παιδικά του χρόνια ήταν γεμάτα
αγάπη, ανεμελιά, δημιουργικές στιγμές, θέατρο και πολλή μουσική. Μεγάλωσε σε μία βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια, από τα χνάρια της οποίας θα ήταν δύσκολο να αποκλίνει, με το περιβάλλον του θεάτρου να του είναι οικείο, αφού η
σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού είναι η μητέρα του.

 

Στα 12 του συμμετείχε στην πρώτη του θεατρική παράσταση και η πορεία του, από ό,τι φάνηκε, ήταν προδιαγεγραμμένη. Το 2016 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» και σήμερα αποτελεί
έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και ξεχωριστούς ηθοποιούς της γενιάς του. «Με μάγευε να βρίσκομαι σε μία κουίντα και να βλέπω μία παράσταση», εξομολογείται ο ίδιος.

 

Η μουσική ήταν όμως και είναι η μεγάλη του αγάπη. Θυμάται ακόμα τα απογεύματα στο σπίτι της θείας του στο γοητευτικό και πολύβουο Παγκράτι, να κάθεται στο πιάνο, με την αγαπημένη του γιαγιά να στέκεται στο πλάι του και να του μαθαίνει το γαλλικό παιδικό τραγούδι «Frère Jacques». Σήμερα, πέρα από ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, είναι και ο τραγουδιστής του ντελιριακού συγκροτήματος Polkar, του οποίου και ηγείται.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου