Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η εγγονή του Άκη κυκλοφορεί με τη… νέα της μύτη

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, κυκλοφορεί με τη νέα της μύτη και κλέβει τις εντυπώσεις. Το γνωστό μοντέλο πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στο γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, αφού είχε πρόβλημα με τις κόγχες και το διάφραγμά της και παράλληλα διόρθωσε και το αισθητικό κομμάτι.

 

Ο φωτογραφικός φακός της «ON time» την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας με το σκυλάκι της και τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε είναι εντυπωσιακά. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε: «Νιώθω πολύ τυχερή που η μητέρα μου διατηρεί χρόνια φιλία με τον κ. Φουστάνο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στο άνθρωπο που μπορεί όχι μόνο να σου κάνει τη σωστή δουλειά, αλλά και να σου αλλάξει την ψυχολογία. Κάθε φορά που τον βλέπω τον αγκαλιάζω γιατί μου άλλαξε την ψυχολογία. Είχα σοβαρό επίσης θέμα επειδή είμαι επαγγελματίας μοντέλο όταν
ανέβαζα φωτογραφίες στα social media πώς θα φαίνομαι.

 

Δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές έκλαιγα και αισθανόμουν άσχημα. Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και συμβουλεύω τα κορίτσια που αισθάνονται ότι κάτι δεν τους αρέσει να το διορθώνουν, αλλά στον κατάλληλο γιατρό». Παράλληλα αποκαλύπτει ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα στον τομέα του fashion management με σκοπό να φύγει στο εξωτερικό.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου