Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ανδρική υπόθεση ο τελικός του GNTM

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του σόου μοντέλων, με τους παίκτες του να βρίσκονται εδώ και 15 ημέρες στα σπίτια τους. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι δοκιμασίες του τελικού έχουν μαγνητοσκοπηθεί και απομένει μόνο η ανακοίνωση του νικητή, που θα γίνει -όπως και τις προηγούμενες χρονιές- σε ζωντανή μετάδοση διάρκειας 45 λεπτών.

 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Star θα μεταδώσει το μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, μόνο όμως με τους απαραίτητους συντελεστές στο στούντιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε σόου-υπερπαραγωγή με συγγενείς των παικτών στο πλατό, καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει τέτοιου είδους πρακτικές. Το κανάλι πάντως ευελπιστεί να καταφέρει τουλάχιστον να έχει στο ζωντανό όλους τους παίκτες του ριάλιτι, χωρίς τίποτα ακόμα να θεωρείται σίγουρο.

 

Ελάχιστα άτομα στο Star γνωρίζουν τη δυάδα του τελικού, καθώς τα αποτελέσματα του ημιτελικού δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι φιναλίστ είναι αγόρια.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου