Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτεται στο «Πάμε Δανάη!»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, απαντώντας στις ερωτήσεις της Δανάης Μπάρκα και της… Βίκυς Σταυροπούλου!

 

Ο δημοφιλής παραγωγός αποκάλυψε ότι δεν είναι ελεύθερος, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βρέθηκε στην τηλεόραση. Μίλησε για τα όνειρά του, που είναι να είναι δημιουργικός και όχι να παρουσιάζει μια εκπομπή, ενώ αναφέρθηκε και στους haters που του γράφουν συνεχώς στα social media.

 

«Δεν είναι προτεραιότητά μου να είμαι μπροστά από την κάμερα. Νομίζω ότι πίσω έχει πιο πολύ ενδιαφέρον» συμπλήρωσε.

 

Τόνισε ότι στις δύσκολες στιγμές κλείνεται στον εαυτό του, ενώ σημείωσε πως η ευτυχία δεν θα πρέπει να οφείλεται στα χρήματα που έχει κανείς. «Μηδέν ευρώ να έχουμε, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Το έχω πάθει τρεις φορές. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω» πρόσθεσε.

 

Παράλληλα, αποκάλυψε αρκετές προσωπικές του στιγμές, την περιπέτεια της υγείας του, την παρουσίαση ενός ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει, καθώς και ότι αναγκάστηκε να πουλήσει διάφορα δικά του αντικείμενα για να πληρώσει την αποστολή της Ελλάδας στη Eurovision.

 

Μίλησε για τη γνωριμία του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, την παραγωγή της επιτυχημένης εκπομπής του MEGA «Roomies» και τις νέες του συνεργασίες με το Μεγάλο Κανάλι, ενώ παρέλαβε και ένα… χρυσό δίσκο για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου