Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ιωάννα Τούνη: Από το «έγινε κολάζ» στο «δεν ήξερα ότι δίνω συνέντευξη»

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει ότι ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΟΝ time» και πως η συνομιλία της με τη δημοσιογράφο ήταν μια φιλική κουβέντα, που δεν γνώριζε ότι θα δημοσιοποιηθεί. Κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε κάνει γνωστό για να μην εκθέσει, όπως λέει, τη δημοσιογράφο. Εύλογα είναι λοιπόν τα ερωτήματα: Με τη φράση «έγινε… κολάζ στις δηλώσεις μου» δεν εκθέτει τη δημοσιογράφο; Με την έκταση που πήρε το όλο θέμα, γιατί από την πρώτη στιγμή δεν ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι έδινε συνέντευξη; Μήπως γιατί τότε δεν θα μπορούσε να μιλήσει για παρανόηση; Και γιατί υποστήριξε ότι οι δηλώσεις της μεταφέρθηκαν μόνο σε εννέα γραμμές; Μήπως και τις άλλες φορές που έκανε δηλώσεις στην «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη δεν ήξερε ότι έδινε συνέντευξη και ότι αυτά θα δημοσιοποιηθούν; Κι αν ναι, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε τις προηγούμενες φορές;

 

Η «ΟΝ time» επικοινώνησε με την κυρία Τούνη, προκειμένου να μας μεταφέρει τη δική της εικόνα από όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω κορωνοϊού. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώσεις της κυρίας Τούνη δημοσιεύονται στην εφημερίδα μας. Μετά τη δημοσίευση του θέματος και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη, που είχε επικοινωνήσει μαζί της, της έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τις δηλώσεις και της απάντησε με μια καρδιά.

 

Τα 800 ευρώ και οι «τεμπέληδες»

 

Όλα άλλαξαν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ξεκίνησε η αναπαραγωγή του θέματος από τα sites, τα οποία τόνιζαν ιδιαίτερα τις δηλώσεις της για τα 800 ευρώ. Από τη στιγμή εκείνη η Ιωάννα Τούνη άρχισε να δέχεται δεκάδες μηνύματα στους λογαριασμούς της στα social media σχετικά με τη δήλωσή της «Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν». Μάλιστα, στην πρώτη ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη εξηγεί τι ακριβώς εννοούσε και αναλύει την άποψή της. Η εφημερίδα και η δημοσιογράφος σεβάστηκαν απόλυτα την Ιωάννα Τούνη, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες φορές, και οι δηλώσεις της μεταφέρθηκαν αυτολεξεί. Χωρίς κοψίματα και… κολάζ προκειμένου να αλλοιωθεί το νόημά τους.

 

Όσον αφορά στο ηχητικό μήνυμα ότι δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη συνέντευξη, συνήθως οι δημοσιογράφοι αρχίζουν την καταγραφή από την ώρα που ξεκινούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις.

 

Δήμητρα Αλεξανδράκη «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ» ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑ∆ΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστήριξε δημόσια τη φίλη της Ιωάννα Τούνη και τις δηλώσεις της για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ». Έκανε live μμετάδοση στο Instagram και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της, καθώς έκρινε πολύ αρνητικά την κουλτούρα της στοχοποίησης που επικρατεί στα social media. «Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκατόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, -πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω».

 

 

«Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον. Ψόφος!» είπε γεμάτη ένταση και χωρίς κανένα «φίλτρο» στα λόγια της.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου