Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Τατιάνα Στεφανίδου για την επιστροφή στον Alpha: Ένιωσα σαν να γυρίζω στο σπίτι μου

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται πλέον στον Alpha και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της τηλεοπτικό project.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού κι εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι την περίμεναν.

 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε τα εξής:

 

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου γιατί τα υπόλοιπα, ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής, θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά, τις λεπτομέρειες τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές. Θα σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο.

 

Μπορώ να σας πω ότι σε αυτό εδώ το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν μόνο το Star.

 

Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου και μπήκα μέσα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ.

 

Δεν θα δώσω καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει γίνει ή να μην έχει γίνει με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό και αν έχει γίνει είναι και τεράστια τιμή μου. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο στο κανάλι να κάνει αυτό τις ανακοινώσεις όπως εκείνο θεωρεί ότι είναι πρέπον».

 

Η ανακοίνωση του Alpha για την Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρει: «Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του.

 

Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00