Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Όχι που του ΑΝΤ1 θα του ξέφευγε το reality. Ποτέ μην πεις ποτέ έλεγε η μακαρίτισσα η μάνα μου και το θυμάμαι σε πολλές στιγμές στη ζωή μου. Τώρα το θυμήθηκαν και στον ΑΝΤ1. Καλά ρε μάνα και εκεί το είπες?

 

Έτσι λοιπόν ένα reality που είδαμε πολύ παλιά στο παλιό mega , πολύ αποτυχημένο θεωρώ θα δούμε τώρα στο κανάλι που επενδύσει στη ψυχαγωγία και όντως καταπλήσσει. Φαίνεται ότι η δεύτερη σαιζόν θέλει άλλου είδους ενίσχυση. Καλά δεν είναι και για θάνατο….

 

«Εκεί Πολυτεχνείο, εδώ Covid 19». Με αυτά τα λόγια θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε την κατάσταση και αντί να τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια, να αντιληφθούμε πως φυσικά πρέπει να τιμούμε με πορεία το Πολυτεχνείο, αρκεί να ζήσουμε κιόλας….

 

Και όλοι αυτοί που μιλούν για Χούντα, της άλλης πλευράς, προφανώς δεν κατέχουν ΤΙ είναι χούντα. Διότι επιτρέψτε μου να πω στην παρούσα κατάσταση, η μόνη λέξη για την οποία πρέπει να κλαίμε από χαρά σήμερα, είναι η λέξη αποδιασωλήνωση. ( αν λέγεται έτσι). Να κάνουμε το σταυρό μας δηλαδή, κάθε φορά που ένας συνάνθρωπός μας τούτο τον καιρό βγαίνει από την διασωλήνωση, που πάει να πει ξαναλέει ΝΑΙ στη ζωή….

 

Που λέτε λοιπόν, το πείραμα των ειδήσεων του ΑΝΤ-1 δε φαίνεται να αποδίδει καρπούς 2-3 μονάδες, πότε μια, στην τηλεθέαση. Αστεία πράγματα. Όσο η τηλεόραση δεν κατεβάζει τους τόνους στο θέμα του κορωνοιού προσφέροντας ΜΟΝΟ ενημέρωση και όχι κραυγαλέα ρεπορτάζ και την Μπάρμπαρα Γουώλτερς να του φέρεις, εκεί σταθερά θα μείνεις….

 

Τι μου λες τώρα! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος –του οποίου το όνομα παίζει για την παρουσίαση της φάρμας ενδιαφέρεται και για την μυθοπλασία. Η μυθοπλασία δεν ξέρουμε αν ενδιαφέρεται, αλλά γιατί δεν ρωτάτε εκεί πέρα στον ΑΝΤ-1 τον Βασίλη Μπισμπίκη? Και ηθοποιός και τόσο ωραίος άνδρας…. Τον αμολάς στη φάρμα και γίνεται κόλαση!

 

Όλοι προσπαθούν στις ψυχαγωγικές εκπομπές να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Αλλά του κορονοιού δεν του αρέσει η ψυχαγωγία και να τρείς συνεργάτες της εκπομπής της Φαίη βρέθηκαν σε καραντίνα. Για αυτό και όσοι μετέχουν σε εκπομπές , ύστερα κατευθείαν σπίτι.

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης μας συστήνει το «Έλα και θα δεις», τη νέα εκπομπή του mega με αρχισυντάκτρια τη Σεμίνα Διγενή, έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά από εκπομπές παρέας. Παραφράζοντας το ‘ κοίτα τι έκανες’ θα φτιαχτούν ωραίες παρέες, που θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα και αναμνήσεις. Ειδικά σε τέτοιες εποχές που όλοι είμαστε σπίτια μας και χρειαζόμαστε ένα τέτοιου είδους αντικαταθλιπτικό. Αυτά είπε ο Θοδωρής και βάζουμε μια τζίφρα από κάτω. Αν η εκπομπή βγει μέσα Δεκέμβρη και είμαστε ακόμα στα σπίτια μας, τη βάψαμε, αδέλφια….

 

Στον ΑΛΦΑ η Τατιάνα τελικά και η πρώτη επίσκεψη, ήταν στην κολλητή της την Μάρα Ζαχαρέα, η δεύτερη θα είναι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και πόσο θα στεναχωρήθηκε που αποχωρίστηκε την τρίτη, την Ιωάννα Μάνδρου. Να μια έτοιμη παρέα, και τι γυναικοπαρέα, για το ΄έλα και θα δεις’….

 

Καυχιέται η ΕΡΤ για το Ρεκόρ τηλεθέασης (51,6% )σημείωσε η εκπαιδευτική τηλεόραση στην ΕΡΤ2. Συγνώμη είστε με τα καλά σας? Δηλαδή μένουν τα παιδιά σπίτι, υποχρεωτικά κάνουν τηλεκπαίδευση από την ΕΡΤ και εσείς νομίζετε ότι σας διάλεξαν αυτοβούλως? Είπαν δηλαδή μωρέ τι να δούμε, τι να δούμε ας δούμε με τη ψυχή μας τηλεκπαιδευση….

 

Ναι δε θα βγούμε καλά από αυτό το πράγμα το γνωρίζω. Πρωτόγνωρη τηλεθέαση γράφει το δελτίο Τύπου. Παιδιά, πρωτόγνωρα είναι ο, τι ζούμε….

 

Δεν σας έχω μιλήσει για την πολύ φιλική- αδελφική σχέση της Άννας Βλαβιανού με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη? Λογικό είναι να τον αποζητά ο ΑΝΤ-1 και φυσικά όχι μόνο για αυτό, αλλά γιατί θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες σεναριογράφους.

 

Για το Πολυτεχνείο τοποθετήθηκε η Ιωάννα Τούνη ( με δυο Ν) η τόχουμε αφήσει όλο αυτό το θέμα στον Γιάννη Βαρουφάκη (με ένα Ν)?

 

 

Ωχ! Η εκδοχή «Bachelorette», τριγυρίζει στο μυαλό των υπευθύνων του ΑΛΦΑ. Ναι δεν υπάρχει σωτηρία….

 

 

“Αύριο στις 12:00, εγώ και οι φίλες μου θα είμαστε στο Σύνταγμα, να διαμαρτυρηθούμε για όλη αυτή τη “χούντα” που ζούμε, που δεν έχει να κάνει με την πανδημία αλλά με τρομοκρατία. Δεν είναι ζωή αυτό. Όσοι θέλετε και δεν φοβάστε και όσοι δεν αντέχετε σας περιμένουμε στο Σύνταγμα, είπε η σούπερ Κική από τις ‘Σφήκες’ του Αρναούτογλου και την έφαγε ένα σμήνος ‘άγριων μελισσών…. Έχει στοκ ο ΑΝΤ-1….

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου