Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο», του Νίκου Μουρατίδη

Η «µπέµπα» του Πατούλη

 

Όπου «μπέμπα», για όσους δεν γνωρίζουν την αργκό, είναι η BMW. Χαμός στα social media – που να ’ναι καλά ο κ. και η κ. Πατούλη, τα τιμούν δεόντως και με  κάθε τους ανάρτηση γίνεται πάρτι. Το τι γράφεται από κάτω δεν μπορώ να σας το μεταφέρω, γιατί θα ήθελα βιβλίο ολόκληρο.

Το ίδιο έγινε και με την 100.000 ευρώ BMW που πήρε δώρο ο περιφερειάρχης. Μπορεί να δεχτεί ως δώρο
αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο από αυτοκινητιστική εταιρεία; Οχι, δεν μπορεί. Κούκλα μου, υπάρχει θέμα πολιτικής δεοντολογίας για τον περιφερειάρχη και τους πολιτικούς. Τι το κάναμε εδώ πέρα;

 

Λύσσαξαν οι χρήστες των social media και ιδιαίτερα του Facebook. Κράξιμο του θανάτου. Υπήρχαν όμως
και ένας-δυο υποστηρικτές. – Και με τι ήθελες να κυκλοφορεί; Με Datsun; έγραψε κάποιος. Anyway, έκανε διάψευση ο περιφερειάρχης. Το αυτοκίνητο, λέει, δεν το πήρε ο περιφερειάρχης, αλλά το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής (στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος). Δηλαδή, δεν το πήρε ο Πατούλης, αλλά ο Γιώργος.

Δέχτηκε αυτό το δώρο επικαλούμενος τις δύσβατες περιοχές της Αττικής (!), για να «μπορεί να μεταβεί με ασφάλεια και να βρεθεί κοντά στους πολίτες, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο». Ουάου! Το αυτοκίνητο, είπε ο περιφερειάρχης, «είναι μοντέλο του 2007, έχει διανύσει περίπου 190.000 χιλιόμετρα και η εμπορική του αξία κυμαίνεται από 15.000-18.000 ευρώ».

 

Δηλαδή, δέχεται δώρα ιδιωτικών εταιρειών, αλλά «δεν είναι αυτό που νομίζετε», μας είπε! Ας αφήσουμε όμως την «μπέμπα» του περιφερειάρχη και ας δούμε το έργο του. Τι έκανε για την Περιφέρεια.

 

1. Ετοιμάζει κανάλι. Ναι, κούκλα μου, ο περιφερειάρχης Αττικής υπέγραψε προγραμματική συμφωνία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Ασπροπύργου και δημοτικής επιχείρησης τηλεόρασης για τη δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών.

 

2. Είναι έτοιμος να δαπανήσει 124.000 ευρώ (!!!) για την έκδοση συλλεκτικού λευκώματος ιστορικού χαρακτήρα για την Περιφέρεια Αττικής.

3. Και ως κερασάκι, ο Σύλλογος Υπαλλήλων καταγγέλλει την τοποθέτηση καμερών, τη διάθεση υπηρεσιακών αυτοκινήτων σε συμβούλους και τη χρησιμοποίηση «αδήλωτων» εργαζομένων!

 

Η κυβέρνηση, από τη μεριά της, με τροπολογία παραγράφει κάθε ποινική, πειθαρχική και οικονομική ευθύνη οποιουδήποτε ήταν υπόλογος για οικονομικά σκάνδαλα και παράνομες προσλήψεις. Αφεση αμαρτιών, δηλαδή. Ευλόγησον!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου