Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

∆ιχασµός στον φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό Τύπο λόγω του Πολάκη

Νέες εσωτερικές έριδες προκάλεσε στην Κουμουνδούρου το σούσουρο που ακολούθησε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», η οποία, αντί να συμβαδίσει με τις εφημερίδες ολόκληρου του πλανήτη την περασμένη Τρίτη, που, όπως ήταν φυσικό, είχαν ως κεντρικό τίτλο τις εξελίξεις σχετικά με το εμβόλιο της Pfizer, επέλεξε να δώσει βάρος στην «ανάγκη» παραίτησης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

 

Μάλιστα, ο διευθυντής Αγγελος Τσέκερης και τα υπόλοιπα στελέχη της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ έκριναν πως η είδηση περί εμβολίου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν μεταξύ των χτυπημάτων της πρώτης σελίδας, θεωρώντας προφανώς πως δεν ήταν αντίστοιχης σημασίας ή σοβαρότητας. Το θέμα έφθασε μέχρι το γραφείο
του Αλέξη Τσίπρα, αφού κατά κοινή ομολογία επρόκειτο για μια καραμπινάτη αστοχία, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα το φύλλο και την ίδια την ηγεσία του κόμματος.

 

Ιδιαιτέρως επικριτική ήταν γι’ ακόμη μια φορά η εσωκομματική αντιπολίτευση, με τους παραδοσιακούς συνομιλητές ενός εκ των πλέον προβεβλημένων -έστω και κατά περίπτωση- «ανταρτών» και πρώην διευθυντή της «Αυγής», Νίκου Φίλη να κάνουν λόγο ακόμη και για «ιστορικό σφάλμα». Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων βρέθηκε ο γραμματέας της Κ.Ε., Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη σχετική γραμμή.

 

Ανάλογα βεβαίως ήταν τα μηνύματα του συνόλου των «αντιφρονούντων», οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν δέχθηκαν την άτυπη εξήγηση της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την οποία η συντακτική ομάδα προχώρησε στην πολιτική στοχοποίηση της Νίκης Κεραμέως καθώς έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να γίνει άμεση ρελάνς έναντι των νέων περιπετειών του Πολάκη με την πολυσυζητημένη ανάρτηση, που είχε γίνει ακριβώς την προηγούμενη ημέρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00