Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Η Λένα Αρώνη συναντά τον Αύγουστο Κορτώ, ο οποίος μιλάει για το νέο βιβλίο του «Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου».

 

Μία συζήτηση εκ βαθέων για τον διπολισμό, την ομοφυλοφιλία, την ελληνική κοινωνία και τα ταμπού της, τον φόβο, το σκοτάδι αλλά και την αγάπη, το φως, την προσπάθεια και την ελπίδα. Στην ΕΡΤ, στην πιο ωραία εκπομπή της….

 

Σας μοιάζει για lockdown αυτό το πράγμα ; Τι δεν έχουμε καταλάβει; Γιατί τσιτώσαμε τα ποδάρια και μέσα σε δυο μέρες καραντίνας στείλαμε 8.000.000 SMS; Έβλεπα χτες τη « Βαβέλ» και πραγματικά δε πίστευα στα αυτιά μου. Έχουμε τρελαθεί;

 

Μαντάμ πείτε μου σας παρακαλώ , εσείς που περιμένατε στην ουρά γνωστού οίκου καλλυντικών, τι την θέλετε την μάσκαρα στο σπίτι; Να χαρείτε θα σκάσω…..

 

Η Αγγελική ξαφνικά είδε τον εαυτό της στον καθρέπτη και τρόμαξε! Ως προχθές δεν είχε πρόβλημα. Έτσι λοιπόν πήγε στο my style rock και εμπιστεύτηκε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να την περάσει ένα ρεκτιφιέ ….

 

Τη στιγμή της αποκάλυψης του makeover, η Αγγελική έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη νέα της εμφάνιση. Φίλες μου! Μη το καθυστερείτε. Πατήστε ένα νούμερο sms και τραβάτε για επιδιόρθωση….

 

Ο Γιώργος Αγγελοπουλος, ο γνωστός Ντάνος δηλώνει έτοιμος για παρουσιαστής. Και γω για αρχιεπίσκοπος το πάω συνάδελφε…..

 

Άλλωστε ότι δηλώσεις είσαι. Παλιό γνωστό και σίγουρο!

 

Είμαι λάτρης της μακαρονάδας. Τι να κάνουμε; Όποτε; Όποτε το Σάββατο παραπολιτικά με το ένθετο για ζυμαρικά….

 

Η Ραφαέλα στο bachelor παίρνει το τριαντάφυλλο. Ενώ όλη η Ελλάδα χορεύει στο ρυθμό του κορονοϊού αυτός ο γόης που τον διεκδικούν κλαίγοντας άλλουτερα πλάσματα, μοιράζει τριαντάφυλλα. Αυτοί θα βγουνε καμία ώρα έξω από το σπίτι και θα πάθουνε σοκ. Ζουν στο κόσμο του Μαλμπορο….

 

Το τελευταίο φανταστικό ανέκδοτο ακούστηκε στο Ενώπιος – Ενωπίω από τον Λάκη Λαζόπουλο: « ουδέποτε υπήρξα ΣΥΡΙΖΑ». Είναι το μόνο ανέκδοτο που δεν προκαλεί γέλιο….

 

Το πρώτο βράδυ η ένεση στο δελτίο ειδήσεων είχε αποτελέσματα στον ασθενή. Του ανέβηκε ο πυρετός κατά τέσσερις και κάτι μονάδες στην τηλεθέαση. Από 11, 8 πήγε στο 16 και κάτι. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα τον πιάσει η σοβαρής μορφής αυτή αντιβίωση…..

 

Αν εξαιρέσω τον Πάνο Αμυρά, τον φίλο Πάνο και την Πόπη, ειλικρινά τη βοήθεια των άλλων δυο αδυνατώ να την καταλάβω….μη προτρέχουμε όμως. Η επιστήμη κάνει και λάθη!

 

Τα οποία δε βοήθησαν ούτε την Έλλη Στάη ούτε την Όλγα Τρέμη να θυμίσω….

 

Το βλέπω το voice. Αλλά την Κυριακή το βράδυ με την περίπτωση της συμπαθέστατης κοπέλας που είχε πρόβλημα με την όραση της μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση. Τουλάχιστον η παραγωγή όφειλε να ενημερώσει τους κριτές ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και όχι να τους αφήσει να γελάνε σα χαζά παιδιά. Κάποιος κάτι σφύριξε στην Παπαρίζου που πήγε κοντά, μετά μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι και κάπως μπαλώθηκε μια πολύ άσχημη εικόνα….ντροπή!

 

Αν εξαιρέσεις την ενημέρωση η τηλεόραση δεν έχει ακόμα φροντίσει να συμπεριφερθεί σε πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους. Ο,τι έπαιζε, παίζει. Η ΕΡΤ τάχει ρίξει στο τραλαλα, οι άλλοι τα ίδια Παντελάκης μου τα ίδια Παντελή μου. Σου λέει αφού ΝΕΤΦΛΙΞ θα βλέπουν γιατί να τρέχω; Και πολύ σωστά….

 

Πηνελοπίτσα Σεβαστού πολύ κάθεσαι στην βρύση και δε βλέπεις τα χαΐρια της Δρόσως….

 

Και τέλος να σας ενημερώσω μη και το χάσατε κάτι έγινε κάτω από τα σκεπάσματα στο big brother. Τόπε η Καινούργιου που σε αυτά είναι πρώτο μάτι….

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου