Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Εκτός από την «Καθημερινή», site ποικίλης ύλης ετοιμάζει και ο Αντώνης Πίκουλας της  «Αξίας»

 

-Σαρώνει στα Social Media το νέο διαδικτυακό project Timeline, που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες

 

-Για τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έχει συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για μια δική της εκπομπή.

 

-Μια απρόσµενη δήλωση έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκποµπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it». Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν ποτέ έχει κρύψει χρήµατα από την Εφορία και απάντησε: «Φυσικά, αλλιώς τι Ελληνας θα ήµουν;».

 

-Την απόλυτη ικανοποίησή τους εκφράζουν οι διοικούντες το Ραδιοµέγαρο της ΕΡΤ για την πρωινή εκποµπή του Κώστα Παπαχλιµίντζου και της Αλεξάνδρας Καϋµένου, που προβάλλεται κάθε µέρα στις 10. Η εκποµπή σε εβδοµαδιαία βάση έχει σχεδόν τριπλασιάσει τα νούµερα της συγκεκριµένης τηλεοπτικής ζώνης σε σχέση µε πέρυσι.

 

-Με την παραγωγή και προβολή τεσσάρων σπουδαίων σειρών µε ιστορικά ντοκιµαντέρ θα δώσει ην ΕΡΤ το δικό της στίγµα στον εορτασµούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και την εθνική παλιγγενεσία.

 

-Χαμόγελα αισιοδοξίας στον Alpha για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία μετά την αλλαγή ώρας και την ενίσχυση της θεματολογίας είδε αισθητή βελτίωση στα νούμερα τηλεθέασης του «POP UP»

 

Off Camer

-Εκδότης εφημερίδας με ισχνή κυκλοφορία έχει αρχίσει να κάνει ωμές παρεμβάσεις, πουσάροντας συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία και υπουργούς και Φαρισαίους.

 

-Οι οφειλές εκδοτικών επιχειρήσεων προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσουν την Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων. Γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να τη βγάζουν στο τσάμπα.

 

-Και μιας και αναφέρθηκα στην ΕΙΗΕΑ, που διοικείται από τους πολύπειρους Χατζηνικολάου – Φιλιππάκη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια θεσμική παρέμβαση της Ενωσης, που αφορά τους οφειλέτες – εκδότες. Γιατί δύσκολα
θα αντέξει το σύστημα, αν δεν πληρώνει κανείς, και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

 

.-Ηλεκτρονική εφημερίδα λέγεται ότι ετοιμάζει ο εκδότης του «Παρασκηνίου», Νίκος Καραμανλής. Θα είναι καθημερινή και θα διανέμεται μέσω Διαδικτύου σε μορφή pdf. Επί των σχεδίων ενημέρωσε εσχάτως και τους εργαζομένους.

 

– Πληθαίνουν οι γκρίνιες εντός κι εκτός κυβέρνησης για το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας
δεν έχει καλή σχέση με το κινητό του τηλέφωνο. Εσχάτως, δεν τον βρίσκουν ούτε οι βουλευτές. Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου κυκλοφορεί η εξής ατάκα: «Οποιος ψάχνει τον Πέτσα ας απευθυνθεί στο τηλεφωνικό κέντρο του
ΑΝΤ1».

 

Piazza Media

-Μετακίνηση -βόμβα από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό σε ανταγωνιστικό συγκρότημα βρίσκεται εσχάτως στα σκαριά. Μιλάμε για μεταγραφή που θα συζητηθεί ποικιλοτρόπως, αφού το πρόσωπο κουβαλάει τη… δική του
ιστορία.

 

-Οι οφειλές στα Ταμεία και στην Εφορία των εταιρειών του Ιωάννη Φιλιππάκη εξακολουθούν να μην απασχολούν τις
δημόσιες Αρχές. Προφανώς, έχουν εμπιστοσύνη στη φερεγγυότητα του επιχειρηματία-εκδότη.

 

-Φημολογείται εντόνως στην πιάτσα ότι οι επενδυτές στην εφημερίδα «Μακεδονία» έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες (αν όχι τρίτες) σκέψεις σχετικά με το μέλλον του εγχειρήματος. Η μόνη ελπίδα, και διαχρονική, ακούει στο ονοματεπώνυμο Λεωνίδας Φάκας. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της Βορείου Ελλάδος,
για όσους αγνοούν τον άνδρα.

 

-Δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Βαγγέλη Μυτιληναίο να δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του site της «Ναυτεμπορικής».

 

-Τελικά η μόνη επιχείρηση με την οποία έχει ουσιαστικά θέμα ο Βαξεβάνης του «Documento» είναι η Τράπεζα Πειραιώς. Με τις υπόλοιπες δεν έχει κανένα ζήτημα, αν κρίνω από το γεγονός ότι ενώ δεν παίρνει φράγκο, δεν
ασχολείται μαζί τους.

 

-Ικανοποίηση υπάρχει σε όλα τα επίπεδα για τις επιδόσεις της κρατικής τηλεόρασης. Και όταν αναφέρομαι σε
επίπεδα, είναι αυτονόητο ότι συμπεριλαμβάνω και το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου