Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Βιβλίο «βόµβα» από το Θάνο ∆ηµάδη

Με ένα βιβλίο που αποκαλύπτει πολλά άγνωστα και «ανείπωτα» μέχρι σήμερα πολιτικά και μιντιακά παρασκήνια επανέρχεται ο Θάνος Δημάδης.

 

Το βιβλίο, το οποίο προλογίζουν μεταξύ άλλων οι Μαριέττα Γιαννάκου και Γιάννης Στουρνάρας και έχει τίτλο: «Ενα ρεπορτάζ για την τηλεόραση και την εξουσία», έρχεται στον απόηχο μίας ακόμα δικαστικής δικαίωσης του δημοσιογράφου σε ένα μπαράζ αγωγών που κέρδισε κατά του ΑΠΕ, της ΕΡΤ και σειράς άλλων ΜΜΕ που δρούσαν ως προπαγανδιστικά όργανα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Θάνος Δημάδης υπέστη μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση λόγω του ρεπορτάζ του
για το μυστικό ταξίδι του τότε πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας για ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη χωρίς πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πλήρως ελεγχόμενο τότε από τον υπουργό Παππά, είχε μεταδώσει ψευδώς ότι ο τότε δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Alpha είχε συλληφθεί από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και δήλωση ψευδούς ταυτότητας προς τις αμερικανικές Αρχές.

 

Μάλιστα, στο βιβλίο καταγράφεται μαρτυρία Αμερικανού δημοσιογράφου, σύμφωνα με τον οποίο «από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του αμερικανικού ΥΠ.ΕΞ. προκύπτει ότι η ελληνική αποστολή και ο ίδιος ο Ελληνας
πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν εκείνοι που είχαν ζητήσει τη σύλληψη του κ. Δημάδη». Στο νέο βιβλίο αποκαλύπτονται επίσης για πρώτη φορά όλα όσα είχαν συμβεί τότε με υπόδειξη του Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με την εμπλοκή Κοντομηνά, Λαζόπουλου και άλλων στελεχών του καναλιού της Κάντζας κατά την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου