Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

∆ιαψεύδει ο Ιβάν ότι πουλάει το Open

Με εξώδικη επιστολή απάντησαν το Open και η εταιρεία Dimera Media Investments στο δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας, το οποίο μετέφερε πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα, σύμφωνα με τις οποίες ο Ιβάν Σαββίδης «πουλάει το Open έως τον Μάρτιο».

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός, με το εξώδικο που μας απέστειλε, ζητεί τη διάψευση της ανυπόστατης είδησης και δηλώνει ξεκάθαρα πως η Dimera Media Investments θα συνεχίσει την περαιτέρω επενδυτική δραστηριότητα στα media. Η στήλη δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μη δεχθεί τη διάψευση της εν λόγω τηλεοπτικής επιχείρησης.

 

Οπως δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να υπάρχουν αποεπενδύσεις στον χειμαζόμενο χώρο των media. Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (όπως συνέβη και στην περίπτωση του «Εθνους», όταν πρώτοι είχαμε αποκαλύψει τα περί σχεδίων αναστολής της κυκλοφορίας της εφημερίδας), έχοντας τη σχετική πληροφορία, έκριναν σκόπιμο να τη μεταφέρουν στο ευρύ κοινό. Αν, τώρα, όπως διευκρινίζεται στο εξώδικο, η σχετική πληροφορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν έχουν κανέναν λόγο να μην αποκαταστήσουν την αλήθεια, όπως αυτή μεταφέρεται από τον τηλεοπτικό σταθμό.

 

Σε αντίθεση με τα όσα γράφαμε, από την επιστολή προκύπτει ότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει περαιτέρω επενδύσεις στα media.

 

H σχετική ανακοίνωση του Open και της εταιρείας Dimera Media Investments αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχος του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” “Secret”, με τίτλο “Πουλάει και το OPEN έως τον Μάρτιο ο Σαββίδης”.

 

Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτήν τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα “Παραπολιτικά” για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό, ανυπόγραφο άρθρο. Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη ”είδηση”
περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου