Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Προσπάθεια συμβιβασμού Μελέτη – Alpha

Συνεχίζεται το «πόκερ» μεταξύ της διοίκησης του Alpha και της Ελεονώρας Μελέτη και με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά στη συνέχεια της συνεργασίας τους.

 

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς να έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα το σπάσιμο του συμβολαίου της παρουσιάστριας που λήγει το καλοκαίρι του 2022 έχουν μεταβληθεί: Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών έχει πέσει συμβιβαστική πρόταση η Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέψει στο late night με εβδομαδιαία εκπομπή που θα είναι τα «Μεσάνυχτα» ή με άλλο τίτλο, ωστόσο αυτό θα συνοδευθεί με μεγάλη αναπροσαρμογή του συμβολαίου της παρουσιάστριας με σημαντική μείωση των αποδοχών της.

 

Στην πρωινή ζώνη του Alpha έχει ήδη ξεκινήσει η εκπομπή «Alpha Παντού» που θα είναι μια μεταβατική λύση μέχρι να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο δίωρο. Καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ και η παρουσιάστρια δεν κάνει καμία δήλωση για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να
ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00