Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

-Αδυνατώ πατριώτες να καταλάβω, τον παροξυσμό υμών για την ‘ πεζοδρόμηση ‘ της Ακρόπολης. Δηλαδή αμφισβητούμε τον κ. Μανώλη Κορρέ, και χειροκροτούμε τον Παναγιώτη από τη Μάνδρα, που μπάζωσε το ρέμα, τη Μαρία από τα Βριλήσσια που έβαλε κολωνάκια έξω από το σπίτι να μη παρκάρει ο πάσα εις και τον Μανόλη στο Χολαργό που έχτισε το υπαίθριο γκαράζ και το γέμισε ντραμς να μας παίρνει τα αυτιά ο κανακάρης του 3 η ώρα το μεσημέρι? Μπράβο και πάλι μπράβο μας….

 

-Ο Μελέτης στις ‘ Άγριες μέλισσες ‘ άκουσε όπερα και ένα δάκρυ κύλησε από το μάτι του. Ενοχλήθηκε ο κύριος, που είχε αποθεώσει τη Τζούλια Ρομπερτς , όταν τα έμπηξε για τον ίδιο λόγο, στο pretty woman. Αφήστε καλέ τους ανθρώπους να αντιγράψουν με την ησυχία τους, ότι γουστάρουν….

 

-Πάντως καταγγέλλω ότι μας κρύβουν τους πραγματικούς διαλόγους. Εκεί που ο Λάμπρος πιάνει τον διευθυντή από το μαλλί έπρεπε να του πει ‘ δώσε πίσω το Λενιώ γιατί εγώ καραντίνα με τον πατέρα μου που βλέπει σατανάδες και το φάντασμα του Γιάννου δεν κάθομαι’….

 

-Έκλεισε η Τατιάνα με τον ΑΛΦΑ? Έκλεισε. Και θα κάνει κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή, απέναντι στην Ζήνα που είναι στο ΣΤΑΡ? Βαρβάρα, το δίκαννο…

 

-Και αν κάνει 10-13.00 εκπομπή, η Ζήνα θα κάτσει ωραία – ωραία στον καναπέ και θα πει ‘ περάστε να σας τρατάρω ένα περγαμόντο? Μα αυτή είναι στο ΣΤΑΡ θα πείτε. Ναι αλλά ΑΛΦΑ και ΣΤΑΡ έχουνε κουμπαριάσει από πρόπερσι. Και έκτοτε δεν του κάθεται του ΑΛΦΑ, πουλί πετούμενο….

 

-Για την Ελεονώρα τα είχαμε πει, αλλά ποιος ακούει μια φτωχή και μόνη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού. Πάμε Ντόλυ….

 

-Τώρα λέγεται, ότι θα μείνει στο κανάλι , θα επιστρέψει στη βραδινή της εκπομπή και θα έχει και μείωση στο μισθό της. Ε, το πολύ – πολύ να τσοντάρει ο Μάνεσης….

 

-Χωρίς την Κατερίνα Ζαρίφη συνεχίζουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού στο Roomies του Mega. Και το just παραγωγή και αυτή του Νίκου Κοκλώνη αποσύρθηκε, λόγω 7 κρουσμάτων. Από δω και πέρα ο Θεός να σώζει τις παραγωγές που έχουν πολύ κόσμο πέρα – δώθε…

 

-Τιμή μας και χαρά μας που θα ξηλωθούμε για τη Βικτώρια Χισλοπ, που θα συνεργαστεί με την ΕΡΤ, αλλά γιατί δεν βρίσκει Βρετανική παραγωγή να κάνει το βιβλίο της σειρά? 130.000 το επεισόδιο, τα έχουμε κύριοι της ΕΡΤ να τα δώσουμε?

 

-Δεν μας έφτανε το Voice , που μια χαρά πρόγραμμα είναι, έρχεται στον ΣΚΑΙ το House of Fame. Αυτό τι είναι τώρα? Όσοι κόπηκαν από το Voice θα πέσουν Β΄ εθνική? Το νέο ριαλιτυ του ΣΚΑΙ ρωτάει τους υποψήφιους αν έχουν ταλέντο στο τραγούδι. Μισό, για το Voice τι ρωτάνε? Αν έχεις ταλέντο στη μαγειρική?

 

-To joker δεν κόβεται αλλά θα γυρίζεται αλλιώς είπε ο Νίκος Κοκλώνης. Δηλαδή? Θα κάνουμε και μπαλαντέρ το ‘2’ όπως στη μπιριμπα? Τι λέτε καλέ που θα χάσουμε τον Γεωργούλη. Και έρχεται και καραντίνα….

 

-Άλλο κακό να μη μας βρει. Να μη μας βρει? Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθισε Στον καναπέ του «Happy Day» και μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη και τα επαγγελματικά της σχέδια. «Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα κόνσεπτ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο από Γενάρη», ανέφερε η παρουσιάστρια. Μακάρι γιατί τα καλά λείπουν από την τηλεόραση, Παναγία μου….

 

-Να σας πω την αλήθεια μου αυτήν που λυπάμαι τον τελευταίο καιρό είναι η Θεοφανία Παπαθωμά. Στο σπίτι έχει αυτόν τον Πετράκη, στη δουλειά τον Μιλτιάδη. Πόσα να αντέξει το κορίτσι που σημειωτέων είναι μια εξαιρετική κοπέλα….

 

-Δεν μπορεί να το χωνέψει το μυαλό μου. Εδώ ο κόσμος χάνεται με ιούς, lockdown, αμερικάνικες εκλογές και το ‘ Ενώπιος- Ενωπίω’ βγάζει τη Μάλφα με τον Σκιαδαρέση. Που να ναι ο ίσκιος σου Θεέ να ρθώ να γονατίσω….

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου