Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει χρήµα για το Kontra

Η βιωσιμότητα αρχικά και η ενίσχυση στη συνέχεια του φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού Kontra βρίσκονται πλέον μεταξύ των προτεραιοτήτων της Κουμουνδούρου και προσωπικά του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Τζανακόπουλου, μετά το οριστικό ναυάγιο της προοπτικής του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ TV, για το οποίο επικράτησε η άποψη ότι δεν είχε να προσφέρει κάτι χειροπιαστό για την προβολή των κομματικών απόψεων.

 

Το Kontra, άλλωστε, είναι ένα Μέσο όπου ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έλυνε κι έδενε την περίοδο της πολιτικής του άνθησης και, ως εκ τούτου, θεωρεί πως, εκτός των άλλων, θα πρόκειται για μια πολύ καλή «επένδυση» και για τον ίδιο.

 

Απόλυτα σύμφωνος, βεβαίως, εμφανίζεται στο ενδεχόμενο αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας σε μια κρίσιμη πολιτικά και κοινωνικά περίοδο, όπου η αναιμική επιρροή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εγχώρια μιντιακή πραγματικότητα είναι πανθομολογούμενη, ενώ την ίδια στιγμή ο παράγων της παρατεταμένης εσωστρέφειας καθιστά αναγκαία την όσο πιο αποτελεσματική μετάδοση των θέσεων του προεδρικού πυρήνα.

 

Ωστόσο, και αυτή η νέα απόπειρα περαιτέρω στήριξης του φιλόξενου για τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικού διαύλου των Κουρήδων προσκρούει στην έλλειψη ρευστότητας και στην αδυναμία εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων. Αυτή είναι μια παράμετρος στην οποία δεν μπορεί να παράσχει ουσιαστικές υπηρεσίες ο Δ. Τζανακόπουλος, καθώς το θέμα χρειάζεται να πάει πολύ πιο ψηλά. Με δεδομένο ότι η μοναδική επιχειρηματική πλευρά που στο παρελθόν είχε επιδείξει ενδιαφέρον ενισχύοντας τα οικονομικά του καναλιού (έστω και πρόσκαιρα) ήταν η οικογένεια Κόκκαλη, η επαναπροσέγγισή της καθίσταται μονόδρομος.

 

Φυσικά, το εγχείρημα είναι εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολο, αφού οι Σωκράτης και Ντίνος Κόκκαλης ουδέποτε επέδειξαν ενδιαφέρον να εμπλακούν εκ νέου στην εξίσωση, πολλώ δε μάλλον από την ώρα που ενέσκηψε και ο ανασταλτικός παράγων του κορονοϊού. Ως εκ τούτου, τις όποιες πιθανότητες θα προσπαθήσει να εξαντλήσει ο Θανάσης Καρτερός, του οποίου ο λόγος μετράει περισσότερο σε αυτές τις καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρατευθεί και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, για να ρίξει δίχτυα στον καλό του φίλο Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Σε περίπτωση που παρ’ ελπίδα βρεθούν τα χρήματα για την αναβάθμιση του Kontra, είναι βέβαιο ότι εκεί θα πιάσουν μόνιμο στασίδι πρόσωπα όπως η Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Σωτήρης Καψώχας και ο Δημήτρης Μερτζάνης, που μετέφεραν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής την πρώτη εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ ΤV και μάλιστα με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00