Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αρχίζει η προετοιμασία του «Survivor»

H πορεία της πανδημίας, αλλά και μια ενδεχόμενη έξαρση στις ελληνικοτουρκικές σχέσεις θα κρίνει το μέλλον του νέου «Survivor», που πάντως ήδη ξεκίνησε να προετοιμάζεται από την Acun Medya του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι. Το πρόβλημα σε περίπτωση ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων θα είναι η ολοκλήρωση των κάστινγκ, αλλά στη συνέχεια και η μεταφορά όλων των
συντελεστών στον Άγιο Δομίνικο καθώς είναι πολύωρες οι αεροπορικές πτήσεις.

 

Το σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΪ είναι το «Survivor» να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου, στην κλασική του μορφή «Διάσημοι εναντίον μαχητών» και με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Η θέση του βοηθού του θα καλυφθεί για ακόμα μία φορά πιθανότατα από τον Γιώργο Λιανό, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα ο τραγουδιστής και παρουσιαστής να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου Nριάλιτι μαγειρικής.

 

Σε αυτή την περίπτωση επανέρχεται το σενάριο του Ντάνου ως βοηθού παρουσιαστή. Πάντως, ο ίδιος μίλησε για το θέμα αυτό λέγοντας «Να κάνουμε τι; Να παρουσιάζουμε την εκπομπή μαζί; Όχι, δεν θα το έκανα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα τον κεντρικό ρόλο, αλλά δεν ξέρω τι θέλουν από την παραγωγή. Δεν θα σκεφτόμουνα ένα βοηθητικό ρόλο. Το να το συμπαρουσιάσω δεν θα το έκανα όποιος κι αν ήταν ο συμπαρουσιαστής μου. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνδυάσει το όνομά του με το “Surviror”. Δεν θα πήγαινα σε ένα format που ο κόσμος έχει συνδυάσει πράγματα. Δεν έχει να κάνει με τον Σάκη. Είναι ένα project που χρειάζεται αλλαγές για την ποικιλία του».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου