Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Μαρία Κίτσου για τα Κορφιάτικα Βραβεία

Χαμός έγινε προχθές στην απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν να πραγματοποιηθεί η απονομή του βραβείου στη Μαρία Κίτσου και η ηθοποιός δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει.

 

Εκείνη τη στιγμή ο διοργανωτής των βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης ανακοίνωσε ότι θα πάρει το βραβείο από τη Μαρία Κίτσου και θα το δώσει κάπου αλλού. Τότε ήταν που  δημιουργήθηκε αναστάτωση και παρενέβη ο Σπύρος Μπιμπίλας λέγοντας πως αυτό δεν πρέπει να συμβεί κι έτσι το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» τελικά απονεμήθηκε στη Μαρία Κίτσου και το παρέλαβε ο σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης που ήταν εκεί. Μετά το περιστατικό έφυγε από την εκδήλωση ενοχλημένος ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο θέλησε να συμπαρασταθεί στη συνάδελφό του Μαρία Κίτσου.

 

Χθες η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε με χιούμορ για το λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στα Κορφιάτικα Βραβεία. Η ηθοποιός εξήγησε πως είχε έκτακτο νυχτερινό γύρισμα, ενώ ευχαρίστησε και τον Βασίλη Μπισμπίκη, μαλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα για μτη στάση τους. «Πολύ καλά νιώθω (εννοεί για το βραβείο), ευχαριστώ τον Κρατερό για όσα είπε προχθές. Δεν το παρέλαβα ακόμα, το έχει ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου» είπε η Μαρία Κίτσου μστην κάμερα της εκπομπής. Μετά μεξήγησε το λόγο που δεν μπόρεσε να είναι στη βραδιά της βράβευσής της: «Είναι απλό. Έλειπα μγιατί είχα γυρίσματα. Είχα πει ότι θα πάω αλλά έτυχε ένα έκτακτο μβραδινό γύρισμα και δεν τα κατάφερα. Τον Βασίλη Μπισμπίκη μτον αγαπώ πάρα πολύ, παρά τα όσα μου κάνει στις “Άγριες Μέλισσες”. Τον ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου