Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή:«Μου εύχονται να πάθω καρκίνο»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η ηθοποιός και plus size μοντέλο Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το «Big Brother», μιλάει στην «ΟΝ time» για το πώς είναι τώρα πια η ζωή της. «Νιώθω πολύ
καλύτερα που είμαι έξω. Νομίζω ότι έχω να κάνω περισσότερα πράγματα και να μη με ταυτίζουν μόνο με το σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού” γιατί νομίζουν όλοι ότι απλά είμαι μια κοπέλα που ενθαρρύνω ανθρώπους να είναι χοντροί, αλλά δεν είναι αυτό μόνο.

 

Είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, όπως και να είσαι», λέει στην «ON time». Η ίδια, μάλιστα, ονειρεύεται ένα ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο όταν τα πράγματα αρχίσουν και καλυτερεύουν γιατί λόγω κορωνοϊού τώρα είναι δύσκολο. «Λόγω του ότι τα θέατρα είναι κλειστά, θα περιμένω να καλυτερέψει η κατάσταση με την πανδημία, ώστε να έχω προτάσεις και δουλειές, γιατί θέλω πολύ να δουλέψω για να επιβιώσω. Στην τηλεόραση τώρα είναι δύσκολα, γιατί ήμασταν στα μέσα της σεζόν και οι δουλειές έχουν κλείσει» προσθέτει.

 

Τέλος, όπως η ίδια αποκαλύπτει, τα σχόλια που της κάνουν στα social τώρα που έχει ήδη φύγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» πραγματικά σοκάρουν. «Με βρίζουν στα social όσον αφορά στο παιχνίδι. Μου λένε “δεν φτάνει που είσαι και χοντρή, είσαι και σκατόψυχη”. Μου εύχονται να πάθω καρκίνο, μου λένε ότι δεν θα πετύχω πουθενά, μου λένε να ντρέπονται οι γονείς μου, ενώ έχω χάσει τον πατέρα μου και ότι “η γύμνια σου είναι αντιαισθητική”».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου