Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Με τηλεοπτική παρουσία ο Μελωδία 99,2

Ο Μελωδία 99,2 εγκαινίασε νέα ενότητα με τίτλο «Εκτός Αέρα» όπου αγαπημένοι καλλιτέχνες φιλοξενούνται στο στούντιο και συνομιλούν με τον Ξενοφώντα Ραράκο για τη διαδρομή τους, ενώ στο τέλος ερμηνεύουν επιλεγμένα τραγούδια τους, χαρίζοντάς μας ένα μικρό «σπιτικό» unplugged live.

 

Η πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με τη Νατάσσα Μποφίλιου και με αφορμή το νέο -ήδη πολυσυζητημένο- άλμπουμ που υπογράφει μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, «Η Εποχή Του Θερισμού», το οποίο κυκλοφορεί από την Cobalt.

 

Η συζήτηση μεταδόθηκε με Live Streaming, ταυτόχρονα στο Facebook και στο Youtube του Μελωδία απ’ όπου το παρακολούθησαν χιλιάδες ακροατές (και θεατές πλέον) του αγαπημένου μας ραδιοφωνικού σταθμού!

 

Στο υψηλής αισθητικής σκηνικό τοποθετήθηκαν τρεις κάμερες για το γενικό πλάνο και το προσωπικό των δύο συνομιλητών. Ο συνδυασμός τους ζωντανά, κατά μόνας ή με ένθεση σε παράθυρα, έδωσε ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικά αποτέλεσμα ενώ με απευθείας σύνδεση με το ηχοσύστημα του σταθμού μεταδόθηκε εξαιρετικής ποιότητας ήχος.

 

Η Streamia παρέχει υπηρεσίες Live Streaming!

 

Το πλήθος των μεταδόσεων και το πελατολόγιο, δείχνουν την εμπιστοσύνη της αγοράς.

 

Το Live Streaming παρέχεται για κάθε περίσταση, κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, εκπαίδευση, εκδηλώσεις συλλόγων, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, ομιλίες, συναυλίες αλλά και προσωπικές όπως γάμοι και βαπτίσεις.

 

Χαρακτηριστικά μετάδοσης:

 

Στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

 

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Με εξοπλισμό και ανθρώπους της Streamia (κάμερες, υπολογιστές, μικρόφωνα, φωτισμός, σύνδεση στο Internet…).

Με 3 κάμερες.

Με ζωντανό μοντάζ κατά τη μετάδοση.

Με ενσωμάτωση σημάτων και καρτελών, π.χ. λογότυπο, τίτλος εκδήλωσης, ονόματα ομιλητών, ένθεση πολυμεσικού υλικού όπως διαφάνειες, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.

Σε όλες τις πλατφόρμες, Facebook, Youtube, Twitter… ή οπουδήποτε άλλη ΚΑΙ ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου