Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στέλνουν στα δικαστήρια το «Bachelor»

Ένα απίστευτο σκάνδαλο σημειώθηκε στο «The Bachelor», όπως λέγεται στο διαδίκτυο. Ένα πλάνο που προβλήθηκε στον Alpha σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πρωταγωνιστές ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ραφαέλα. Το υποτιθέμενο χτύπημα του Έλληνα bachelor, αλλά και της νεαρής παίκτριας, στάθηκε αφορμή για να γίνει χαμός. Οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ τη στιγμή που έπεσαν από τα άλογα, αφού όπως είπαν είχαν αφηνιάσει, ενώ ούτε καν στα ρούχα τους δεν είχαν αίματα ή χώματα.

 

Με μια σκληρή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook, η εταιρεία EquitrekAttica, που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου που είδαμε την Παρασκευή στο «The Bachelor», ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθεί νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Το θέμα έθιξαν η εκπομπή «Το Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, καθώς το ατύχημα του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Ραφαέλας φάνηκε στημένο, αφού έχει γίνει κάτι παρόμοιο τόσο στο «Bachelor» της Νέας Ζηλανδίας όσο και της Αφρικής. Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής: «Με αφορμήεπεισό διο τηλεοπτική ς σειρά ς τύπου ριάλιτι γνωστού τηλεοπτικούσταθμού , έχουμε την ανά γκη να ενημερώ σουμε τους φί λους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετή θηκαν και παρουσιά στηκαν από την εν λόγω εκπομπή .

 

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά , πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς τη φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέως άνθρωπο και επαγγελματία, αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράστασή τους και να ενημερώ σουμε ότι έχουμε ήδη κινηθείνομικάώ στε να αποκατασταθεί η αλήθεια»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου