Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Γιατί να κάνω λίφτινγκ, έτσι αρέσω στον κόσμο”

Της Σάσας Σταμάτη

 

H Ζωζώ Σαπουντζάκη κάθε Σάββατο καθηλώνει τους τηλεθεατές με την εμφάνισή της στο «Just the 2 of us». H μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάει στο μουσικό σόου, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της και δηλώνει ότι δεν θα έκανε ποτέ λιφτινγκ.

 

«Νιώθω χαρά, είμαι ευχαριστημένη, μου αρέσει πολύ η επιτροπή. Περνάμε πολύ ωραία. Βέβαια έχει κούραση γιατί περιμένω στο καμαρίνι έξι ώρες. Αλλά μετά ξεχνιέμαι, γιατί μου δίνει χαρά ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι καταπληκτικό παιδί, μου αρέσει πολύ». Όπως λέει, ήθελε πολύ να επιστρέψει. «Ήθελα να επιστρέψω έτσι, γιατί μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο και βγάζω από μέσα
μου αυτό που έχω, την αλήθεια, και βλέποντας την επιτροπή, που είναι εξαιρετικά παιδιά, και νιώθω τόση χαρά, σαν να είναι μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο». Δεν δίστασε να μας αποκαλύψει και τα μυστικά ομορφιάς της, τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.

 

Όσο για τα υπέροχα πόδια της, είναι κληρονομιά από τη μητέρα της. «Όταν ήμουν μικρή με θαύμαζαν για τα πόδια μου και έλεγα στη μαμά μου “γιατί θαυμάζουν τόσο πολύ τα πόδια μου;” και μου απαντούσε “γιατί έχεις πάρει τα δικά μου πόδια, που πράγματι είναι πολύ ωραία” και η αδελφή μου είχε πολύ ωραία πόδια». Το κολύμπι και τα 144 σκαλιά της Κινέτας «Τα δικά μου μυστικά ομορφιάς είναι αγνά. Δεν κάνω τίποτα. Έχω να κάνω καθαρισμό στο πρόσωπο πάνω από τρία χρόνια. Δεν κάνω ούτε μπότοξ τίποτα. Τα φοβάμαι. Κι αν έχω ένα σπασιματάκι είναι φυσικό. Θα ήταν αφύσικο αν είχα πρηστεί στο πρόσωπό μου και θα λέγανε “κοίταξε πώς έγινε” και τα λακκάκια που έχω είναι φυσικά. Γυμνάζομαι και κολυμπάω.Όλο το καλοκαίρι κολυμπούσα στη Κινέτα, έμπαινα-έβγαινα. Έχω μια σκάλα που έχει 144 σκαλοπάτια, την κατεβαίνω, κολυμπάω και το απόγευμα πάλι το ίδιο».

Τέλος, εξηγεί αν θα έκανε λίφτιγνκ: «Δεν θα έκανα ποτέ λίφτινγκ γιατί κοιτάζομαι στον καθρέφτη και μ’ αρέσω έτσι όπως είμαι – και στον κόσμο έτσι αρέσω».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου