Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ρούλα Κορομηλά: «Λέμε όχι στο φόβο»

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Ο Οκτώβρης είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. H Ρούλα Κορομηλά θέλησε μέσω των social media να στείλει το δικό της μήνυμα και να αφυπνίσει όλες τι γυναίκες, ώστε να μην ξεχνούν τον προληπτικό έλεγχο.

 

«Αγαπημένες μου ήθελα να σας υπενθυμίσω πως για κανένα λόγο δεν πρέπει ν αναβάλουμε τον προληπτικό έλεγχο, τις απαραίτητες εξετάσεις για τον μαστό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο φόβος και η αμέλεια καθυστερούν την διάγνωση με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωπες με την χειρότερη πρόγνωση. Οι ειδικοί επιστήμονες όμως μας εξηγούν πως η θεραπεία και η αντιμετώπιση του είναι συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο. Είναι υποχρέωση μας να φροντίζουμε και να ελέγχουμε την υγεία μας. Το οφείλουμε σ’ εμάς αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προτείνω να λέμε ΟΧΙ στον φόβο και την αμέλεια. Ναι στην αγάπη για τον εαυτό μας και στην πρόληψη. Σας αγαπώ», έγραψε.

 

Η ίδια εκφράζεται πολύ συχνά μέσω των social μmedia, ενώ δίνει μόνη της τις απαντήσεις όταν θεωρεί πως κάποιοι ξεπερνούν τα όρια, όπως πριν από ένα χρόνο, όταν η ξέσπασε μέσω Twitter μετά από μια αναζήτηση του ονόματός της στο διαδίκτυο. «Μπαίνω google. Ψάχνω κάτι. Πέφτω πάνω στο Ρούλα Κορομηλά 2019. Μένω άφωνη! Τίτλος: Ρ.Κ. καρκίνος. Ανοίγεις. Άσχετο κείμενο. Άλλοι Τίτλοι: Σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχασε τα μαλλιά της. Σε απόγνωση. Σοβαρή και κρίσιμη η κατάστασή της. Δηλαδή πεθαίνω και δεν το ξέρω; Ντροπή! Με αυτά θα πάτε μπροστά παιδιά;», έγραψε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αγανάκτησή της.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00