Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πρεμιέρα με κορωνοϊό για τη «Βαβέλ»

Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και ταυτόχρονα η πανδημία προκαλεί πρωτοφανή υγειονομική κρίση, οι κίνδυνοι του lockdown οδηγούν σε βαθιά οικονομική κρίση. Η «Βαβέλ» και ο Νίκος Φιλιππίδης, με τη βοήθεια ειδικών, επιχειρούν να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις αγωνίες των πολιτών απόψε στην πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού στις 00.10 στο Mega.

 

Στην πρώτη εκπομπή οι καλεσμένοι, ειδικοί και καταξιωμένοι ο καθένας στον τομέα του, θα αποκωδικοποιήσουν τις συνέπειες και τους κινδύνους του κορωνοϊού: ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στo London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης. Πόσο θα διαρκέσει ο αποκλεισμός; Πόσο πιθανός είναι ο κίνδυνος ενός πλήρους lockdown; Πότε θα είναι διαθέσιμα τα εμβόλια; Τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά στην οικονομία και τα εισοδήματά μας;

 

Στην εκπομπή μιλά πρώην ασθενής που βίωσε τη δυσκολία της νόσου, ενώ πριν από τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία ο ίδιος δεν δεχόταν την ύπαρξη του ιού.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου