Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Πώς η Ελένη εκδικείται τον Βόσκαρη

Της Σίσσυς Μενεγάτου

 

Στο Διαφάνι 5 χρόνια μετά όλα έχουν αλλάξει. Οι εξελίξεις όμως στις «Άγριες Μέλισσες» θα μας κρατήσουν με κομμένη την ανάσα για πολύ ακόμα, καθώς ο πόλεμος Ελένης και Βόσκαρη θα συνεχιστεί πιο ανελέητος. Η «ΟΝ time» έχει πρώτη τις δραματικές εξελίξεις που, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, θα συμβούν μετά από αρκετά
επεισόδια.

 

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) έχει πλέον αποφυλακιστεί, αλλά ο Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) δεν θα πάψει να την κυνηγάει! Με περισσότερο μίσος και μανία, καθώς μετά την απόδραση τον απέλυσαν από διευθυντή των φυλακών, αλλά καταφέρνει χάρη στην εύνοια των Σεβαστών να γίνει αρχιφύλακας και εγκαθίσταται στο Διαφάνι.

 

Η Ελένη με τον Λάμπρο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) προσπαθούν να ξεχάσουν το παρελθόν και να ζήσουν επιτέλους τον έρωτά τους, αλλά ο Βόσκαρης επιστρέφει πιο επικίνδυνος και απειλητικός. Δεν θα ησυχάσει, αν δεν διαλύσει την Ελένη. Της το λέει κατάμουτρα πως η θέση της είναι στη φυλακή και εκεί θα τη στείλει ξανά!

 

Όμως και η Ελένη τρέφει μεγάλο μίσος γι’ αυτόν που της φέρθηκε με κτηνωδία στη φυλακή. Με βαριά καρδιά, αλλά τυφλωμένη από το μίσος λέει στον Λάμπρο πως θα κάνει καθετί για να βάλει εκείνη τον Βόσκαρη στη φυλακή για όλα όσα της έκανε και για το θάνατο της φίλης της Φωτεινής (Αλεξάνδρα Παντελάκη).

 

Η αποκάλυψη φωτιά

Η Ελένη με δάκρυα στα μάτια λέει στον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να αφήσει αυτό το κτήνος ατιμώρητο. Ο Λάμπρος
αντιδράει, αλλά η Ελένη είναι αποφασισμένη. Έτσι καταστρώνει ένα σχέδιο. Βλέπει ότι όσο του πηγαίνει κόντρα δεν καταφέρνει τίποτα. Γι’ αυτό θα ρίξει στα δίχτυα της τον Βόσκαρη, θα του το παίξει ακόμα και ερωτευμένη, ώστε να καταφέρει να βρει στοιχεία στο σπίτι του για να τον κλείσει στη φυλακή.

 

Εκείνος αρχικά δεν την πιστεύει καθώς θέλει κι αυτός να ρίξει την Ελένη στη φυλακή και περιμένει πως και πώς να κάνει το μοιραίο λάθος. Όμως είναι και επιρρεπής στα θέλγητρά της καθώς, αν και δεν το παραδέχεται, τον γοητεύει αυτή η υπερηφάνειά της και την έχει ερωτευτεί.

 

Αν και παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, η Ελένη, γεμάτη από μίσος αλλά δήθεν μετανιωμένη, πλησιάζει τον Βόσκαρη και με γυναικεία πονηριά προσπαθεί να τον σαγηνεύσει. Να τον τρελάνει, παρόλο που εκείνος… ρίχνει κι αλλού τα μάτια του στο Διαφάνι. Το μίσος της Ελένης για όλα αυτά που πέρασε στη φυλακή εξαιτίας του είναι τόσο
μεγάλο, που είναι αποφασισμένη να υποκύψει ακόμα και στις αδηφάγες ορέξεις του για να καταφέρει να βρει στοιχεία και να τον στείλει κατευθείαν στη φυλακή.

 

Όμως, η Ελένη, όταν θα αρχίσει να ψάχνει για τα στοιχεία, θα βρεθεί μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα σημάνει και το τέλος του. Οι εξελίξεις δυστυχώς θα την προλάβουν γιατί ο Λάμπρος δεν θα μπορέσει να αντέξει την εμμονή της με τον Βόσκαρη. Με το φόβο ότι μπορεί να τη χάσει για μια ακόμα φορά, θα θελήσει να αναμετρηθεί μαζί του, λίγο πριν η Ελένη φέρει τον Βόσκαρη προ τετελεσμένων γεγονότων με την αποκάλυψή της…

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου