Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «αδειάζει» τον Τριαντάφυλλο

Καλεσμένοι  στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος. Το ζευγάρι, που αποχώρησε από το δεύτερο live του «Just the two of us, μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό σόου, με την Ευρυδίκη να αποκαλύπτει ότι δεν είχαν καθόλου χημεία μαζί κι αν επέλεγε ξανά, θα διάλεγε τον Χρήστο Χολίδη για coach και όχι τον Τριαντάφυλλο.

 

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε. Μπορεί με κάποια άλλη κοπέλα να είχες καλύτερη χημεία και να είχες καλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, όπως κι εγώ με έναν
άλλον άνθρωπο. Είχαμε πολλές διαφωνίες από την αρχή.

 

Εγώ γελάω με τα πάντα, επιλέγω να βλέπω τη φωτεινή πλευρά. Ο Τριαντάφυλλος έχει και την καριέρα που
έχει και τα παίρνει πιο σοβαρά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις της και τόνισε πως εκείνος θα την επέλεγε ξανά. «Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο “J2US”, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου