Βίκυ Κάβουρα:«Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το σόου»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Βίκυ Κάβουρα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Just the two us» μιλάει πρώτη φορά για το μουσικό σόου και τι ακριβώς συνέβη και δεν τη βλέπουμε φέτος στο backstage, αφού τη θέση της πήρε η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Λάουρα Καραΐσκου. Ο Νίκος Κοκλώνης πριν από την πρεμιέρα του σόου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» με τη Βίκυ Κάβουρα. «Εγώ τη Βίκυ την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο σόου που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το σόου.

 

Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το “J2US” θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο σόου -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει: “Θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα”. Της λέω: “Βικάκι μου, είναι αναβάθμιση”. “Όχι, δεν θέλω”, μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη. Με πείραξε που δεν μου το είπε, ενώ ήμασταν μαζί σε όλα. Να είναι καλά, την αγαπώ πάρα πολύ» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Σήμερα στην «ΟΝ time» η ξανθιά ηθοποιός δίνει τη δική της απάντηση: «Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το σόου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Δεν το παρακολούθησα το σόου, διότι είχα πάει στο χωριό μου, τη
Σπάρτη». Η ίδια μάλιστα απαντά και στο αν όντως έκανε κάποιο ραντεβού με άλλο κανάλι. «Εγώ, Σάσα μου, είμαι στο χώρο 9 χρόνια. Πάντα σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει δουλειά. Από μεριά
μου βέβαια και εγώ είμαι πάντα συνεπείς σε ό,τι αναλαμβάνω, στηρίζω μέχρι τέλους και δεν εγκαταλείπω ποτέ».

 

Όπως δηλώνει, αυτή τη στιγμή είναι χωρίς δουλειά και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, αφού είναι ανοιχτή σε κάποια νέα επαγγελματική πρόταση. «Δεν έχω κάτι επαγγελματικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, διότι βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά μου».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου