Τζώρτζια Γεωργίου: “Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου”

Της Σάσας Σταμάτη

 

Μας ήρθε από την Κύπρο και την απολαμβάνουμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του Star, στη «Φωλιά των
Κου Κου». Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, που ξεφυλλίζει στην «On time» το άλμπουμ της ζωής της.

 

Γεννήθηκε στη Λεμεσό στην Κύπρο. Η Τζώρτζια Γεωργίου από τα 5 χρόνια της ανακάλυψε ότι της άρεσε πολύ ο
χορός κι έτσι οι γονείς της την έγραψαν σε σχολή χορού στη Λεμεσό. Ήταν ένα αγοροκόριτσο, ενώ στο πρόσωπό της ξεχώριζαν χαρακτηριστικά τα φρύδια της, που ήταν ενωμένα.

 

Το 2012 συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση.  Στη συνέχεια συμμετείχε στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα, όπου και κατάφερε να μπει στη λίστα με τις 40 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Στο σχολείο όλοι πίστευαν ότι είναι υιοθετημένη, γιατί το επίθετό της ήταν διαφορετικό από του πατέρα της και της μητέρας της.

 

Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε παλιά στην Κύπρο, καθώς ο πατέρας συνήθιζε να παίρνει το όνομα του δικού του πατέρα και να το κάνει επίθετο στο παιδί του. Η 29χρονη Τζώρτζια έχει έναν αδερφό, τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος είναι κομμωτής και του έχει μεγάλη αδυναμία.

 

Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία στη ζωή της όταν ένας πολύ καλός της φίλος, ο Αλέξανδρος, βρήκε μια ανακοίνωση για δοκιμαστικά στον Alpha. Τότε η Τζώρτζια αποφάσισε να πάει στο δοκιμαστικό, όπου την ξεχώρισαν για το ταμπεραμέντο της και τελικά πήρε μία θέση στην «Ελληνοφρένεια» όπου έκανε μια Κύπρια γραμματέα.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 17 Οκτωβρίου