Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χριστίνα Μπέτα:«Τον πρώτο πίνακα τον χάρισα στη μαμά μου»

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει ταλέντο στη ζωγραφική. Η 25χρονη Χριστιάνα Μπέτα, γνωστή ως Kris Betta,
έχει τελειώσει το Πολιτικό της Νομικής στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο
Πανεπιστήμιο City όπου πήρε το πτυχίο της στο Πολιτικό της Νομικής.

 

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί για εκείνη είναι ότι έχει ταλέντο στην τέχνη της ζωγραφικής. Αν κάποιος μπει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και στην προσωπική της ιστοσελίδα www.krisbetta.com θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια επαγγελματία ζωγράφο με εξαιρετικά και πρωτότυπα έργα. Η Χριστιάνα μίλησε στην «ΟΝ time» για την τέχνη της ζωγραφικής της αλλά και πώς ξεκίνησε: «Από πάντα ζωγράφιζα, αλλά μέσα στην καραντίνα ξεκίνησα να το βλέπω πιο επαγγελματικά. Το πρώτο μου έργο, που ήταν ένας ποπ αρτ πίνακας, τον έκανα δώρο στη μητέρα μου». «Ζωγραφίζω ποπ αρτ πίνακες με στοιχεία αφηρημένης τέχνης.

 

Και εμπνέομαι από την καθημερινότητα και από πράγματα τα οποία στο κοινό μάτι μπορεί να περνούν απαρατήρητα. Μπορεί να δω μια καρέκλα ή κάτι στο δρόμο τυχαία και να εμπνευστώ από έναν πίνακα. Πολλές φορές από διάφορες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και από στοιχεία που μου μιλούν για τη ζωή τους παίρνω ιδέες. Εμπνέομαι πολύ και από πρόσωπα».

 

Στο πλευρό της η μητέρα της Η Χριστιάνα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και πάντα ό,τι έχει να πει το λέει
μέσα από τη δουλειά της και φυσικά από τα εκπληκτικά έργα της. Στο πλευρό της και σε κάθε της επιλογή είναι η μητέρα της και δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, που τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση. «Αστέρι μου όμορφο και μοναδικό να σε χαίρομαι… να είσαι ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία… γέλια και όμορφες στιγμές… τα χρόνια που έρχονται να είναι πολλά, καλά και να κατακτάς τις κορυφές σου… να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ένας φάρος φωτεινός που με βοήθησες να φτάσω εδώ που είμαι γιατί μαζί σου ξεκίνησα αυτό το ταξίδι.. και μπορείς να αγγίξεις όλα σου τα όνειρα… @bettak είσαι το φως μου!», είχε γράψει η δημοφιλής τραγουδίστρια για την κόρη της στα γενέθλιά της.

 

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα δέχτηκε έναν πίνακα ζωγραφικής από τη μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και θέλησε να το μοιραστεί με τους «ακολούθους» της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, του «Πάμε Δανάη» θέλησε να τον τοποθετήσει σε μια γωνιά του πλατό της εκπομπής της και ενθουσιασμένη δρόμο τυχαία και να εμπνευστώ από όμορφες στιγμές… τα χρόνια που έρχο- πόζαρε μπροστά σε αυτόν.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου