Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: Στα άκρα Λυµπεράκη και Παναγιωτόπουλος

Σε οριακό σημείο βρίσκονται, πλέον, οι σχέσεις του Χρήστου Παναγιωτόπουλου  και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, Νίκης Λυμπεράκη , με φόντο τον καταλογισμό ευθυνών για τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης του καναλιού της Παιανίας.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στον σταθμό, η συνεργασία τους περιορίζεται μόνο στα απολύτως τυπικά και απαραίτητα, αφού πλέον είναι θέμα χρόνου να αναζητηθούν οι αιτίες για την κατάρρευση του δελτίου, αλλά και ο βαθμός εμπλοκής του καθενός εκ των πρωταγωνιστών του ενημερωτικού τομέα στη διαμόρφωση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης.

 

Ενδεικτικό της ρευστότητας που επικρατεί, αλλά και του γενικότερου άγχους που προκαλεί το «ραβασάκι» της Nielsen, είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια να ανακατέψει την τράπουλα σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μοιραία δημιουργεί πρωτοφανείς ανισορροπίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα πέντε πρόσωπα που καλούνται εκ περιτροπής να εκφωνούν τα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για τους Βασίλη Τσεκούρα, Μίνα Καραμήτρου, Δέσποινα Βλεπάκη, Ευλαμπία Ρέβη και Ματίνα Παπαδέα.

 

Στον αντίποδα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του κτιρίου 1 του συγκροτήματος της Παιανίας, όπου εδώ και μερικούς μήνες μετακόμισε η ψυχαγωγία -με τις παραγωγές του  Νίκου Κοκλώνη- αντί της ενημέρωσης, η οποία μεταφέρθηκε αντιστοίχως σε άλλη κτιριακή εγκατάσταση. Αλλωστε, η ψυχαγωγία συνιστά τελευταία ελπίδα της διοίκησης του Open για μερική αντιστροφή του κλίματος στους πίνακες τηλεθέασης

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00