Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι 8 η ώρα όλα νεκρώνουν»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ο Τάσος Σοφρωνίου ζει δύσκολες στιγμές στο Παρίσι. Ο στιλίστας που το ευρύ κοινό τον γνώρισε το 2008 στο
πρώτο «GNTM» όπου είχε αφήσει το δικό του μοναδικό στίγμα, μετά από μεγάλες συνεργασίες με περιοδικά μόδας και τηλεοπτικές εκπομπές, αποφάσισε εδώ και λίγα χρόνια να εγκαταλείψει την Ελλάδα και πλέον ζει μόνιμα
στο Παρίσι.

 

Στην Πόλη του Φωτός διδάσκει marketing και branding στο Ifa Paris (Διεθνής Ακαδημία Μόδας για Σχεδιασμό και Μάρκετινγκ). Ο Τάσος Σοφρωνίου μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για τις δύσκολες στιγμές που ζει το Παρίσι με τον κορωνοϊό. «Έχουμε 20.000 κρούσματα τη μέρα. Παρόλο που έχει πολλά κρούσματα, δεν έχει αντίστοιχα πολλούς θανάτους.

 

Προς το παρόν τουλάχιστον. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι με τη διακοπή των σχολείων που ανακοίνωσε ο Μακρόν οι
μικρότερες ηλικίες μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στις γηραιότερες ευπαθείς ομάδες. Οτιδήποτε έχει να κάνει σε επίπεδο διασκέδασης, που είναι σημαντικό για το Παρίσι και ξεκινάει στις 8 (καμπαρέ, κινηματογράφοι, εστιατόρια, café, θέατρα), όλα κλείνουν.

 

Η διάσημη γνωστή ζωή του Παρισιού νεκρώνει. Έχουμε να τη δούμε από τον περασμένο Μάρτιο, επίσης σημαντικός πόλος εισοδημάτων για την πόλη. Δεν μπορώ να φύγω από το Παρίσι να έρθω στην Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να μπω σε απομόνωση για 14 μέρες».

 

Ως καθηγητής πλέον, μας μιλάει και για το πώς διδάσκει στην ακαδημία. «Εδώ και μήνες διδάσκω ηλεκτρονικά αλλά
και μέσα στις τάξεις και γίνεται ένας συνδυασμός των δύο σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να έχουμε ανακαλύψει πολλούς διαδραστικούς τρόπους επικοινωνίας και εκμάθησης στους μαθητές».

 

Ο γνωστός στιλίστας δηλώνει υποστηρικτής των νέων μέτρων του Μακρόν και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη
στη γαλλική κυβέρνηση. «Πιστεύω ότι καλά έκανε ο Μακρόν και πήρε τόσο δραστικά μέτρα, αφού η κατάσταση εδώ είχε ξεφύγει. Γίνονταν στα καφέ αλαλαγμός γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα μετά το καλοκαίρι. Χαλάρωσαν πολύ τα μέτρα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00