Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

‘Ολγα Κιουρτσάκη:«Έκλαιγα µέχρι το βράδυ πριν το γάµο»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Όλγα Κιουρτσάκη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του άνδρα της Φώτη Λόση. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μπορεί να μη βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας, αφού ήταν κάτι που, όπως εξομολογείται στην «ΟΝ time», ποτέ
δεν της άρεσε.

 

Πλέον η Όλγα ασχολείται με νέα πράγματα, μιλάει για τον κεραυνοβόλο έρωτα με το σύζυγό της, τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, αλλά και την αποβολή του μωρού της 9 μέρες πριν από το γάμο της το 2017. «Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη».

 

Ο σύζυγός της είναι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που είναι πάντα στο πλευρό της αφού μαζί περνούν υπέροχα και μοναδικά. «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 χρόνια παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πως είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

 

Η Όλγα δεν δίστασε να μιλήσει για το λόγο που δεν τη βλέπουμε συχνά, αλλά και το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως
κόρη μιας διάσημης τραγουδίστριας. «Απέχω γιατί δεν μου αρέσουν και ποτέ δεν μου άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Μικρή είχα «φάει» πολύ μπούλινγκ γιατί η μητέρα μου ήταν διάσημη. Ασχολιόντουσαν με την προσωπική ζωή της μητέρας μου μπροστά μου. Μου έλεγαν διάφορα άσχημα πράγματα. Δεν ήμουν παιδί που έμπλεκα σε καβγάδες, απλά πήγαινα σε μια γωνία που καθόμουν. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να πάω καθόλου σχολείο».

 

Το 2007 είναι μια χρονιά που η Όλγα δεν θα ξεχάσει ποτέ αφού δύο αγαπημένοι συγγενείς της έφυγαν από τη ζωή
σε διάστημα 3 μηνών. «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα το θείο μου το 2007 και 3 μήνες μετά
έχασα και τον παππού μου. Ήταν ψυχοφθόρο γιατί έπρεπε να κρατήσω ισορροπίες. Εγώ προσπαθούσα να είμαι το
χαρούμενο παιδί και να μη στενοχωρήσω κανέναν γιατί η κατάσταση ήταν ήδη άσχημη».

 

Τέλος, η Όλγα δηλώνει ότι θέλει πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά της και μιλάει για την ημέρα που έχασε το μωράκι της, 9 μέρες πριν από το γάμο της. «Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι και όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, εννιά μέρες πριν από το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας με αυτό το θλιβερό γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμο μας όλοι μας ευχόντουσαν με το καλό και το μωράκι μας. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου