Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πέτρος Λαγούτης:«Βίωσα το μαρτύριο του τζογαδόρου»

Ο ηθοποιός  Πέτρος Λαγούτης και πρώην σύζυγος της Μυρτώς Αλικάκη, με την οποία έχουν δύο παιδιά, μίλησε για το στρες, το άγχος και το μαρτύριο που βίωσε μέσα από την εξάρτησή του από τον τζόγο. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς σκέφτεται ένας τζογαδόρος, ποια είναι τα συναισθήματα και ποιες οι «συνέπειες. «Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες.

 

Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε 3-4 χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα».

«Χάνεις τους φίλους σου»

 

Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους». «Ο τζογαδόρος πιστεύει… “άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε”.

 

Όντας μέσα στον τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα. Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη και
όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου