Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Συνεχίζεται η τρικυμία στην «Ώρα για Μελέτη»

Ως γόρδιο δεσμό που πρέπει να λυθεί άμεσα χαρακτηρίζουν στελέχη του Alpha την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο προσκήνιο, αλλά κυρίως στο παρασκήνιο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη έχει ζητήσει εδώ και μέρες την οριστική απομάκρυνση όλων των συνεργατών του Νίκου Μάνεση από την εκπομπή της και βέβαια την τυπική λύση της συνεργασίας και με τον ίδιο το δημοσιογράφο καθώς η ρήξη που έχει επέλθει εδώ και πολλές μέρες είναι χωρίς επιστροφή.

 

Χθες, ακόμη ένα περιστατικό προστέθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, δυναμιτίζοντας περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα. Η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου είναι εκτός εκπομπής καθώς υπέβαλε την παραίτησή της, όχι μόνο από την «Ώρα για Μελέτη» αλλά κι από τον Alpha. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ κακό κλίμα μεταξύ της δημοσιογράφου και του Νίκου Μάνεση, με τον οποίο είχε και έντονο λεκτικό επεισόδιο τις προηγούμενες μέρες.

 

Από την άλλη, πηγές του σταθμού αναφέρουν πως στη δημοσιογράφο, λόγω κορωνοϊού, προτάθηκε για ένα μήνα να αποχωρήσει από το στούντιο και να κάνει ζωντανές συνδέσεις στην εκπομπή, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε. Πάντως, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν και παραμένει καλή. Σε κάθε περίπτωση, εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του Alpha για το μέλλον της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου