Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Η νέα Forthnet σκέφτεται να  «παίξει μπάλα»και στο τερεν της κινητής τηλεφωνίας

 

-Αποχώρησε από την «Αυγή» – όντας απλήρωτος- ο παρουσιαστής του Kontra Γιώργος Μελιγγώνης

 

-Απογοητευτική είναι η πρώτη σοδειά για τον διευθυντή Ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο Open. Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι, εκτός από τα νούμερα, έχει χαλάσει και το κλίμα.

 

-Μήπως είναι ολίγον ασυμβίβαστο ο διευθυντής του περιφερειάρχη, Χρήστος Μπάρλας, παράλληλα με την πολιτική θέση, να έχει ενεργό ρόλο (και) σε εταιρεία media;

 

-Πολύ ωραία αυτά που ισχυρίζεται ο εκδότης του «Documento», Κώστας Βαξεβάνης.  Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξε εργαζόμενος στην επιχείρηση του Καλογρίτσα, και μάλιστα μετά τον σάλο που είχε προκληθεί για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

-Επιχειρηματίας που ασχολείται με το αέριο σκέφτεται (πολύ) σοβαρά να ασχοληθεί δυναμικά με τα media.

 

-Σε κατάσταση κανονικού πανικούβρίσκεται εκδότης περιοδικών.

 

-Στην αναζήτηση τηλεοπτικής συχνότητας (κατά προτίμηση, τσάμπα) βρίσκονται οι Φιλιππάκης – Τράγκας.

 

-Και το σήμα «Νέος Ελεύθερος Τύπος» κατοχύρωσαν προσφάτως οι Σκαναβής – Μπενέκος.

 

-Σε σκέψεις  βρίσκονται δύο εκδότες σχετικά με τα έντυπα εγχειρήματά τους.Ο λόγος για τους Ανδρέα Κουρή (Kontra) και Θανάση Μαυρίδη («Φιλελεύθερος»).

 

-Κανονικά θα συνεχίσει να µεταδίδει πρόγραµµα η ΕΡΑΣΠΟΡ, παρά τις σκέψεις για αναδιάρθρωσή της στην κατεύθυνση του οικονοµικού εξορθολογισµού του Ραδιοµεγάρου.

 

-Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του νέου μουσικού show «The Masked Singer», που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στo κορεατικής παραγωγής show θα διαγωνίζονται διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Επιπλέον, θα υπάρχει μια τετραμελής κριτική επιτροπή και μια guest εμφάνιση κριτή κάθε εβδομάδα, που από κοινού θα βαθμολογούν τις επιδόσεις των μεταμφιεσμένων διαγωνιζομένων στην ερμηνεία γνωστών τραγουδιών.

 

-Tο Μega έχει συµφωνήσει µε τον Τόνι Σφήνο να είναι ο παρουσιαστής στο καινούργιο, ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι που θα λανσάρει.

 

-Πάγωσε η ταξιδιωτική εκποµπή που ετοίµαζε η ΕΡΤ µε   τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Λεκάκη, λόγω κορονοϊού

 

-Τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας σε όλα τα αθλήµατα και τις διοργανώσεις θα επιδιώξει να πάρει η ΕΡΤ.,

 

-H Wind, συνεχίζοντας τον ψηφιακό µετασχηµατισµό της σε όλα τα σηµεία επαφής µε τον πελάτη, εγκαινίασε το φρέσκο και ανανεωµένο site του F2G.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου