Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μέχρι κεραίας της Ντέπυς Γκολεμά

Μέχρι κεραίας…

 

Επειδή έχω πάρει ανάποδες, το VAR αυτό που ελέγχει τις φάσεις στο ποδόσφαιρο βγαίνει εκ του ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ;

 

Επειδή δεν ξέρουμε πως δουλεύει, επιχειρώ μια προσέγγιση: Με την κόκκινη γραμμή το γκολ δεν ήταν offside, με την πράσινη ήταν, με την πορτοκαλί ήταν άουτ , με την μπλέ επιθετικό φάουλ, με την μαυρη ο παίχτης δεν υπήρχε στο γήπεδο. Άλλη εξήγηση δε βρίσκω….

 

Η Βίκυ Καγιά μπήκε χθες πολύ επιθετικά στο παιχνίδι. Αυτό το next too model που τσιτσιδωνονται τα 18χρονια. « στα όπλα αδέλφια μου στα όπλα « φώναξε και τρέξαμε να κρυφτούμε κάτω από το κρεβάτι…

 

Λοιπόν χθες έμαθα ότι το ΕΚΟΜΕ που χρηματοδοτεί τις ελληνικές σειρές ως το 35% της παραγωγής δεν έχει κριτήριο την ποιότητα του προϊόντος. Αμ πες το και αναρωτιόμουν πως κάτι απαράδεκτα σήριαλ πήραν επιδότηση….

 

Οι άγριες μέλισσες το σήριαλ της καρδιάς μας, βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Αυτός ο Μιλτιαδης ένα σωστό άνθρωπο δε μπορεί να πυροβολήσει. Τον Δούκα σημάδευε τον Μελέτη σκότωσε. Σκότωσε;

 

Όχι βέβαια. Τον πέτυχε στο κεφάλι και ο Μελέτης μετά από πολλά χάνει το μάτι του και κυκλοφορεί σαν τον Μοσε Νταγιαν. Να ένα νέο που δεν ξέρετε….

 

Την Γλυκερια είχε καλεσμένη ο Νίκος Χατζηνικολαου . Τόσο ωραία τραγουδίστρια και καλός άνθρωπος. Η Γλυκερια…..

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη κριτής στο j2us. Α ρε Ζωζώ μας έχεις βάλει όλες κάτω και μας κοπανάς ανελέητα. Χτυπα κι άλλο….

 

«Ο κόσμος με ζητάει πολύ» είπε η Ζωζώ. Είναι γνωστό, έχεις μεγάλη πέραση κυρία μου….

 

 

Θα συμμετέχει ως παίχτρια η Γωγώς Τσάμπα. Ευτυχώς για αυτή όχι τσάμπα. Πέφτουν κάτι 5Οαρες…

 

 

Η ΕΡΤ ως γαλαντόμα που είναι με ξένα κόλλυβα, δηλαδή τα δικά μας τα λεφτά αύξησε τα χρήματα της εκπομπής « φλΕΡΤ» από 3.500 σε 4.500 ημερησίως. Ας ελπίσουμε ότι θα πάψει με αυτό το 1000ρικο να κάνει 1,8% ημερησίως. Διότι αλλα δεν διδομεν….

 

 

Και να πεις ότι δεν το έλεγα! Θα φαγωθούνε! Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση βρίσκονται στα μαχαίρια . Αναμενόμενο πριν βγει η εκπομπή….

 

 

Με όλες αυτές τις εκπομπές που έχουν κριτές να μου το θυμηθείτε. Σε λίγο πιο πολλοί θάναι οι κριτές παρά οι τηλεθεατές…

 

 

Ο Χρήστος Μιχαηλιδης χρόνια συνάδελφος θα κοιτάζεται « στον καθρέπτη» καθημερινά 10-12 Δευτέρα με Παρασκευή. Εκπομπή λόγου στο Α πρόγραμμα της ΕΡΤ για τα συμβάντα και τραγουδιών. Με το καλό….

 

 

Δεν ξέρω αν είχατε πρεμούρα αλλά η Μάγδα από το bachelor Αποκάλυψε στο happy day γιατί δεν φίλησε στο στόμα τον Κωνσταντίνο. Ανατρίχιασε το πανελλήνιο….

 

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ηρεμήστε. Η Σια φόρεσε καινούργιες βλεφαρίδες και έκανε τα γλυκά μάτια στον Κωνσταντίνο. Τι κάνουμε ωρε; Γιατί είμαστε τόσο πίσω;

 

 

Δε θα σας αφήσω έτσι. Δε μπορώ. Πρώτο σε τηλεθέαση τον Σεπτέμβρη ήταν το Ρουκ Ζουκ. Θα σας αποτελειώσω και μετά θα σας αφήσω….

 

 

Με ένα καλό νέο. Το αφιέρωμα που ετοίμασαν για την Μελινα Μερκούρης οι 13 βραβευμένες με το βραβείο « Μελινα Μερκούρη» που ετοίμασε ο Μάνος Καρατζογιάννης. Γιατί….

 

«memorial.

 

Ξανά στη Νέα Υόρκη. Για μια στιγμή σκέφτηκα την Έλλη. Εδώ έφεραν κι εκείνη για να σωθεί… Τα χέρια της μου έδωσαν το επαθλο κοτοπουλη. Πρώτη φορά τ’ όνομά της τ’ άκουσα απ’τον παππού μου «Αυτή η Λαμπέτη είναι σπουδαία. Κάθε της κίνηση… κάθε της λέξη…» Τώρα δέκα χρόνια μετά τη δική της μάχη πάλευα κι εγώ με τον καρκίνο. Δεν τη φοβάμαι τη λέξη. Ξέρω πως είναι και μάχες που δεν κερδίζονται.

 

Νομιζα πως φοβάμαι την ασθένεια, δεν είναι αλήθεια. Φοβάμαι…

 

Μου άρεσε να καπνίζω. Ήταν μέρος της ελευθερίας μου. Δεν μπορούσα να το αποχωριστώ το ρημάδι…Ήταν το πάθος μου!» Ένα απόσπασμα για τα «παραπολιτικά» από την παράσταση,που θα ανεβεί 18 Οκτωβρίου γενέθλια ημέρα της Μελινας…..

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου