Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πουλάει το Open και προβληµατίζεται για το SDNA ο Ιβάν

Σαφή μηνύματα προς τον ρωσικό παράγοντα έστειλε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Η άμεση αντίδραση των Ρώσων καταδεικνύει, μάλιστα, και την ενόχληση που υπήρξε από τον αποδέκτη του μηνύματος. Και επειδή πίσω από τη διπλωματική γλώσσα πάντα βρίσκονται συγκεκριμένα πρόσωπα, εν προκειμένω δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν, αποκωδικοποιώντας τα όσα είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος, να πουν ότι «μεταξύ άλλων, έβγαλε και μια τεράστια φωτογραφία τον Ιβάν Σαββίδη».

 

Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανοί εμφανίζονται ενοχλημένοι (και δεν το κρύβουν) με την υπερδραστηριότητα που αναπτύσσει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Κατά καιρούς έχουνφροντίσει να μεταφέρουν τη σχετική ενόχληση σε όλα τα κυβερνητικά επίπεδα, τόσο επί ΣΥΡΙΖΑ όσο και τώρα. Το βασικό αίτημα των ΗΠΑ είναι η αποχώρηση του κ. Σαββίδη από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εξέλιξη που, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, δείχνει να έχει (ήδη) δρομολογηθεί.

 

Ωστόσο, το νεότερο που προκύπτει από το συγκεκριμένο πεδίο έχει να κάνει με τον (έντονο) προβληματισμό του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τις επενδύσεις του τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Διαδίκτυο. Στην παρούσα φάση, το πιο πολυδάπανο εγχείρημα είναι, εκ των πραγμάτων, ο τηλεοπτικός σταθμός Open, όπου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και πώλησής του. Οσοι
έχουν την πλήρη εικόνα των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης θεωρούν ότι ο κ. Σαββίδης, το αργότερο μέχρι τα μέσα του επόμενου χρόνου, θα έχει επιχειρήσει να απεμπλακεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Οι ίδιοι θεωρούν ότι θα μπορέσει να βρει ενδιαφερόμενο για την εξαγορά του καναλιού, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες στην αγορά δεν είναι και οι καλύτερες.

 

 

Αρκετά δαπανηρό και, πλέον, αναποτελεσματικό είναι και το αθλητικό   site sdna.gr, το οποίο «τρέχει» ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλήξει στην άποψη ότι το συγκεκριμένο Μέσο τού έχει ανοίξειτεράστια ζητήματα, ενώ τον έχει φέρει αντιμέτωπο με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει λόγο να βρίσκεται απέναντι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου