Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του AllStar Basket

Πλούσια είναι η θεματολογία του νέου τεύχους του περιοδικού AllStar Basket, που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

 

Κεντρικό του θέμα δεν είναι άλλο από τη μεγάλη επιστροφή της Ευρωλίγκας και τα 10 πράγματα που πρέπει να δει κανείς φέτος στην κορυφαία διοργάνωση, σε μια σεζόν που θα είναι μοναδική από κάθε άποψη, σε έναν κόσμο πλέον πολύ διαφορετικό.

 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται επίσης το Eurocup, με τον Χάρη Γιαννόπουλο του Προμηθέα να μας δίνει το scouting report για τους πρώτους αντιπάλους της πατρινής ομάδας, αλλά και η Basket League, με το τεύχος να αναζητά τους επόμενους πρωταγωνιστές της κατηγορίας, Έλληνες αλλά και «εισαγόμενους».

 

Την τιμητική της επίσης έχει και η A2, η οποία θα έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα και μάλιστα χωρίς ξένους για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες.

 

Ακόμα, στο τεύχος μπορεί να διαβάσει κανείς συνέντευξη του Χρήστου Σερέλη, προπονητή των Λαυριωτών, που μιλά για τους τέσσερις παίκτες από το NCAA που απέκτησε η ομάδα, αλλά και του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑ-ΟΚ.

 

Στα του NBA, το AllStar Basket αφιερώνει τις σελίδες του στον Στιβ Νας, τον νέο προπονητή πλέον των Μπρούκλιν Νετς, αλλά και στις ανακατατάξεις που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, για να παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά.