Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Δανάη Μπάρκα: «Οι γονείς µου χώρισαν αλλά λατρεύονται»

Με αφορμή, τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου για το χωρισμό της από τον Κρις Μάρτιν, η Δανάη Μπάρκα μίλησε ανοιχτά στον αέρα της εκπομπής
«Πάμε Δανάη» για το διαζύγιο της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου από τον πατέρα της Νώντα Μπάρκα. «Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα, είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς, είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα, που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγο να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς, θα είναι και μτα παιδιά»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου