Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ράνια Τζίμα: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Ράνια Τζίμα ξεφυλλίζει το άλμπουμ της ζωής της μόνο στην «On time»  και στη Σάσα Σταμάτη

 

Γεννήθηκα στις 8 Ιανουαρίου 1981, γι’ αυτό και η μάνα μου με φώναζε «χιονούλα»! Σε μια φωτογραφία φαίνεται ότι είμαστε ολόιδιες, δυστυχώς δεν ζει… Ήμουν πάρα πολύ ήσυχο μωράκι και στη συνέχεια παιδάκι, αλλά άγρια στην εφηβεία, εκεί τα πήρα όλα παραμάζωμα. Ήμουν μοναχοπαίδι κι επομένως η αδυναμία όλων.

 

Πολύ συντηρητική και αυστηρή οικογένεια, κυρίως ο πατέρας μου. Όλες οι συζητήσεις στο σπίτι πάντα πολιτικές, έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια κι εγώ μικρό παιδάκι παρακολουθούσα. Τετάρτη δημοτικού έκανα ήδη αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και μπαλέτο!!! Ένα χαλαρό προγραμμα! (γέλια)

 

Έβλεπα φανατικά «Φρουτοπία», το «Κουτί με τα παραμύθια» και «Στρουμφάκια». Λάτρευα τον Νιλς Χόλγκερσον. Το καλοκαίρι όμως στη Θεσσαλονίκη, δεκαετία του ’80, χορτάσαμε παιχνίδι έξω, όλη μέρα, πλατεία Ναυαρίνου το πρωί, πλατεία Αριστοτέλους και Αγία Σοφία το απόγευμα, όλη η τάξη.

 

Τελείωσα το θρυλικό 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης στην Ικτίνου, το ξέρει όλη η πόλη. Αυτό τελείωσε και ο Βενιζέλος και το σπίτι μου είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα. Ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω είναι το πρώτο πράγμα που κάνω: Βόλτα με τα πόδια στην παραλία, τουλάχιστον από το λιμάνι μέχρι το «Μακεδονία Παλλάς».

 

Αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου είναι να είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και να αισθάνομαι ότι έχω αποτύχει όταν απομακρύνομαι από τον πραγματικό μου εαυτό, από το κέντρο μου, όταν γίνομαι έρμαιο
των συνθηκών.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου