Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Δανάη Μπάρκα: «Ο σύντροφός µου με στηρίζει στο νέο µου ξεκίνημα»

Την ερμηνεία της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου χειροκρότησε θερμά η Δανάη Μπάρκα στην παράσταση «Λυσιστράτη» που παίχτηκε στο «Σχολείον της Αθήνας-Ειρήνης Παπά».

 

Στο πλευρό της Δανάης ήταν και ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος, ο οποίος τη λατρεύει και της έχει μεγάλη αδυναμία. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ON time» και στη Σάσα Σταμάτη για το σύντροφό της λέγοντας: «Είναι χαρούμενος και με στηρίζει στο νέο μου αυτό ξεκίνημα».

 

Η Δανάη μάλιστα ήταν διπλά χαρούμενη, καθώς στην παράσταση βρέθηκε και κάμερα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στο Mega και εκεί θα δούμε συνέντευξη της μητέρας της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών που παρακολούθησαν την παράσταση. «Περάσαμε τέλεια και ήταν πολύ συγκινητικό και της κάναμε συνέντευξη για την εκπομπή και όλοι οι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή μας, που ξεκινάμε τη Δευτέρα στις 10.00 στο Mega. Μάλιστα, εκτός από το θέμα του Covid-19, που  έχουν πληγεί, ταυτόχρονα, έδωσαν και την ευχή τους για την εκπομπή και έδειχναν χαρούμενοι που ένα καινούργιο πρόσωπο βγαίνει στην τηλεόραση».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή  18 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου