Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει προσεγγίσει ήδη την παλιά παρέα της ΕΡΤ, Ακριβοπούλου, Καψώχα και ΣΙΑ, τάζοντας τους επιστροφή σε φιλοσυριζαϊκά μέσα, Σε ποια και πως δεν το έχει βρει ακόμη.

 

-Περαιτέρω περικοπές στο OPEN και δη στον ψυχαγωγικό τομέα μαθαίνουμε πως ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης. Άλλωστε, στην ενημέρωση έχει πέσει κανονικό μαχαίρι εδώ και καιρό.

 

-Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την προκήρυξη πρόσληψης επτά δημοσιογράφων στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης με τετράμηνη, προς το παρόν, σύμβαση έργου.

 

– Σε ακρόαση καλείται από το ΕΣΡ ο «Ελλάδα» 94,3 (πρώην «Ξένιος 94,3») για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ιδιοκτησιακές μεταβολές του ραδιοφωνικού
σταθμού.

 

-Επειτα από 16 χρόνια, η Εύη Κλαουδάτου αποχώρησε από τα Attica, the department stores, όπου ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας Marketing και Επικοινωνίας.

 

-Η Cosmote TV ανανέωσε τη συνεργασία της με τα BBC Studios με νέους τίτλους σειρών και ντοκιμαντέρ σε πρώτη προβολή αποκλειστικά από τους δέκτες της.

 

-Η δηµοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋµένου βρίσκεται καθ’ οδόν για την ΕΡΤ, ενώ ο Κώστας Λασκαράτος µεταφέρεται στην πρωινή εκποµπή του Σαββατοκύριακου.

 

-Στον πάγο παραμένει μέχρι νεωτέρας η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη. Ως γνωστόν, ο επιτυχημένος δημιουργός έχει στα σκαριά μια νέα παραγωγή, η οποία λαμβάνει χώρα την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης. Στο πρόσφατο παρελθόν έδειξαν ενδιαφέρον τόσο το Open, όπου  παιζόταν το «Κόκκινο ποτάμι» του Μ. Μανουσάκη, όσο και η ΕΡΤ, ωστόσο οι εξελίξεις με τον κορονοϊό φαίνεται πως οδηγούν την προβολή του σίριαλ σε αναβολή, τουλάχιστον για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

 

-Πονοκέφαλος επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις έως τώρα επιδόσεις του προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, άπαντες στο Μαρούσι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επανέναρξη των «Αγριων μελισσών» και στα νέα σίριαλ που έρχονται, με έμφαση σε αυτό του Γιάννη Μπέζου. Οσον αφορά το δελτίο, θεωρείται ότι, παρά την παγωμάρα που προήλθε λόγω αλλαγή της ώρας, το πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου είναι αρκετό για την αντιστροφή του κλίματος

 

-Υποχρεωτικά µε µάσκα εντός των χώρων εργασίας θα βρίσκονται οι δηµοσιογράφοι του Αθηναϊκού Πρακτορείου, το οποίο θα προµηθεύσει µε δύο µάσκες κάθε εργαζόµενο.

 

-Σε λίγες ημέρες κάνουν βπρεμιέρα οι δύο βραδινές, εβδομαδιαίες εκπομπές του Αντώνη Σρόιτερ και του Τάκη Χατζή στον Alpha. Ο τίτλος της εκπομπής του πρώτου θα είναι «Τilk talk», στο πνεύμα άλλωστε των ημερών και των social media, ενώ του δεύτερου: «Τάκης Χατζής Direct!».

 

-Σε παίκτη-κλειδί της διαφημιστικής αγοράς εξελίσσεται η ΕΡΤ. Μετά τον πρώτο διαγωνισμό των 60.000 ευρώ για τη διαφημιστική εκστρατεία της, το Δ.Σ. της εταιρείας ενέκρινε κονδύλι ύψους 360.000 ευρώ για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της κρατικής τηλεόρασης

 

-Ανάµεσα στα νέα προγράµµατα της ΕΡΤ που εγκρίθηκαν περιλαµβάνεται η συµφωνία µε τη γερµανική εταιρεία Εuroarts, από την οποία η ΕΡΤ3 προµηθεύεται το δικαίωµα µετάδοσης 27 συναυλιών κλασικής µουσικής, µε κόστος 21.550 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και άλλων φόρων.

 

-∆εν δέχθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη να αποτελέσει µέλος του πάνελ στο «Happy day», µε τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να έχει απορριφθεί η προοπτική να παρουσιάσει το «Πάµε πακέτο».

 

-Για την Τετάρτη 30 Σεπτεµβρίου έχει προγραµµατιστεί η πρεµιέρα της νέας, πολλά υποσχόµενης σειράς του ΑΝΤ1 «Η φαµίλια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00