Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Περιμένει το πρώτο της παιδί η Όλγα Φαρμάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

 

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ ύστερα από τρία χρόνια σχέσης περιμένει το πρώτο του παιδί. Η Όλγα
Φαρμάκη όλο αυτό το διάστημα έκρυβε επιμελώς το χαρμόσυνο γεγονός καθώς περίμενε να περάσουν οι τρεις πρώτοι μήνες, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι το γνώριζαν από την αρχή. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της επέλεξε να την κάνει η ίδια χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, που για εκείνη είναι μία ιδιαίτερη ημέρα καθώς έχει γιορτή ο σύντροφός της.

 

Ως λάτρις των social media, η Όλγα Φαρμάκη μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά στον Σταύρο της, αποκαλύπτοντας παράλληλα το γεγονός ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Πώς;

 

Η φωτογραφία τα λέει όλα: ο Σταύρος Μαντόπουλος φοράει καπέλο που γράφει τη λέξη dad, δηλαδή μπαμπάς, ενώ η Όλγα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο υπέρηχο του μωρού. Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό καθώς σε λίγες μέρες περιμένουν να κάνουν το δεύτερο μεγάλο υπέρηχο, οπότε και θα το μάθουν.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου