Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Καυτές πατάτες» για Τζανακόπουλο τα Συριζαϊκά Μέσα

Στον νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, μεταφέρεται η «καυτή πατάτα» της αδιέξοδης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει η «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο». Και αν η κομματική εφημερίδα θα μπορούσε να λειτουργεί έστω και στην «Εντατική», αφού, αν μπει λουκέτο, το πλήγμα για το γόητρο της Κουμουνδούρου θα είναι ανεπανόρθωτο, δεν ισχύει το ίδιο και για τον ραδιοσταθμό, για τον οποίο οι γνωρίζοντες λένε πως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, το μοιραίο θα είχε επέλθει προ πολλού.

 

Ωστόσο, οι ίδιοι κύκλοι χαρακτηρίζουν προδιαγεγραμμένη την πορεία του Μέσου, το οποίο μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές παραπαίει κυριολεκτικά, με το κόστος λειτουργίας του να είναι αντιστρόφως ανάλογο της επιρροής του. Την ίδια στιγμή, ο νέος γραμματέας αναμένεται να… παγώσει, σε αυτή τουλάχιστον τη συγκυρία, το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ TV, που αποτελούσε σχέδιο του προκατόχου του, Πάνου Σκουρλέτη, καθώς υπάρχουν φωνές που επισημαίνουν ότι θα προκαλέσει περισσότερα εσωκομματικά ζητήματα από αυτά που πιθανώς θα έλυνε. Εξάλλου, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ξεκινά με ένα μεγάλο μέτωπο, που δεν είναι άλλο από τον Κώστα Βαξεβάνη, οι φίλοι και οι εχθροί του οποίου ταυτίζονται με τους αντίστοιχους του κουμπάρου του, Νίκου Παππά.

 

Και σε αυτή τη φάση ο Τζανακόπουλος ανήκει στους δεύτερους. Για τον λόγο αυτόν, ο γραμματέας θα χρησιμοποιήσει ως ασπίδα τα ισχυρά ερείσματά του στο αντίπαλον δέος του «Documento» στον φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό Τύπο, την «Εφ.Συν.».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου