Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ανάρτηση-φωτιά του Αντώνη Κανάκη για το Big Brother και το ΣΚΑΪ (pic)

Με μια ανάρτηση φωτιά ο Αντώνης Κανάκης, ρίχνει τα βέλη του προς το ΣΚΑΪ, με αφορμή αυτή τη φορά το «Big Brother».  Στην ανάρτησή του, ο  Αντώνης Κανάκης, ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση αυτή στο κανάλι του Φαλήρου και στην παραγωγή.

 

Γράφει χαρακτηριστικά: “Σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση μπορούν να γίνουν με μια βασική έστω αξιοπρέπεια και με ένα βασικό έστω αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τηλεθεατή, στους νέους υπό διαμόρφωση πολίτες και στην κοινωνία. Ακόμα και το Big Brother. Έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις διαθέσεις και το αίσθημα ευθύνης της παραγωγής και του εκάστοτε καναλιού. Κανένας «παίκτης» δεν φταίει (ας μου εξηγήσει κάποιος τον χαρακτηρισμό αυτόν… Τι παίζουν ακριβώς και τους αποκαλούν παίκτες;). Κανένας εργαζόμενος που δεν πρόλαβε την ατάκα για τον βιασμό δεν φταίει (τι θράσος και απογοήτευση να ισχυρίζεται και να αντιλαμβάνεται το συγκεκριμένο
κανάλι, πως το μοναδικό πρόβλημα είναι το ότι δεν κόπηκε η επίμαχη ατάκα και όχι ότι οι «παίκτες» που το κανάλι επέλεξε για να προβάλει μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου ασταμάτητα στην κοινωνία, έχουν στην κουλτούρα τους τον βιασμό ως κάτι φυσικό).”

 

Ενώ αναφέρεται και στην αποχώρηση των χορηγών σημειώνοντας: “Μπράβο στους χορηγούς που απέσυραν τις χορηγίες τους. Πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιες εταιρίες θα συνεχίσουν να τοποθετούν διαφήμιση σε αυτά τα φαινόμενα από όπου και αν εκπέμπονται.”

 

Να θυμίσουμε ότι το διαζύγιο των Ράδιο Αρβύλα, πέρσι με τον ΣΚΑΪ, μόνο βελούδινο δεν ήταν και είχε υπάρξει ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου